Bedøm artiklen

Dagslys er vigtigt for os mennesker. Uden dagslys vil du hurtigt blive træt og irritabel, og derfor er det vigtigt, at du får godt med lys ind i din stue. Stuen er for mange et opholdssted, hvor der bliver brugt mange timer, og det skulle gerne være en positiv oplevelse for dig at være i din stue.

Store vinduer skaber masser af lys

Den mest åbenlyse måde at få mere dagslys ind i din stue er ved at få installeret nogle gode vinduer. Alle slags vinduer er selvfølgelig bedre end ingen vinduer, men der er stor forskel i designet af vinduer. Nogle vinduer vil derfor egne sig bedre til at få en masse lys ind i stuen, men samtidig er det vigtigt, at du kan lide designet af dine vinduer.

Find den stil, du kan lide

Måske er du mere til en gammeldags romantisk stil eller måske skal det hele føles topmoderne og stilrent. Der findes vinduer til enhver smag, og du kan her finde et stort udvalg af brugte vinduer. Med brugte vinduer kan du spare en masse penge, hvilket kan være nødvendigt, hvis du er i gang med den helt store renovation af din stue, og budgettet ikke er så stort, og ellers er det jo altid dejligt at spare penge.

Hold vinduerne ved lige

Når du har fået sat dine nye vinduer i, skal du huske at holde dem vedlige. Med vedligeholdelse kan du sikre, at dine vinduer ser ud som nye i længere tid. Det kan du gøre ved at male vinduerne både indvendigt og udvendigt, når de trænger, men det kan også være ved at tjekke, om vinduerne fungerer, som de skal, og ved at smøre hængsler og beslag en gang årligt. Disse få vedligeholdelsestips kan få dine vinduer til at holde i mange år.

Se også:
  Sådan får du mest brug ud af din terrasse