5 (100%) 1 vote

Opfylder din virksomheds softwareløsning jeres behov? Eller er der brug for en opgradering, så softwareløsningen er strømlinet og skræddersyet, til de krav I har? Det er uden tvivl ikke en dårlig ide at genoverveje organisations brug af softwareløsninger og bruge tid på at sætte sig ind i, hvad IT-løsninger fra SAP kan tilbyde din virksomhed. I sidste ende kan det nemlig betyde en optimering i arbejdsforholdende og dermed en mulighed for at kunne præstere endnu bedre.

Få SAP skræddersyet til dine behov

Med løsninger til over 25 forskellige brancher er der ikke mange grænser for de områder, som SAP har udviklet IT-systemer til. Bare i Danmark bruger virksomheder som LEGO, SAS, Danfoss og Dansk Supermarked SAP som softwareløsning. Disse virksomheder er vidt forskellige, hvilket også er et tegn på de mange områder, som SAP udvikler og optimerer interne processer indenfor, og at deres løsninger kan tilpasses din virksomheds enkelte behov, og det er uanset, om det er inden for økonomistyring, butiksoptimering, drift, indkøb, lagerstyring eller noget helt femte.

Indenfor bare få af SAP’s IT-systemer finder du SAP Fiori, SAP HCM, SAP Leonardo, SAP Gateway og SAP Cloud. Alle disse SAP løsninger er især konsulenthuset 2BM erfaren indenfor.

For eksempel SAP Fiori har hjulpet en del organisationer til at operere mere effektivt og gjort processen med at blive mere mobil, hurtigere, nemmere og overkommeligt. Med SAP Fiori og denne rette rådgivning og implementering er der større chance for, at din virksomheds produktivitet og konkurrenceevne stiger, hvilket er alfa og omega for at kunne overleve på det globale marked. Med SAP Fiori kan du bl.a. få et system, hvor ikke kun dine kunder, men også dine medarbejderne, får adgang til de samme vigtige systemer. Pludselig er det ikke kun dine kunder, der er i centrum, men medarbejderne fornemmer også deres vigtighed, idet de får systemer, der letter deres arbejdsdag, og som gør det nemmere og sjovere at udføre deres arbejdsopgaver med bravur. I sidste ende skaber SAP Fiori og mobility en stærkere bundlinje, tilfredse medarbejdere og optimerede arbejdsgange.

Se også:
  Gør din arbejdsdag mere effektiv med en computerstander

Invester i det rigtige IT-konsulenthus ifm. Implementering af SAP

Uanset om det er SAP Fiori og mobility eller en anden IT-løsning, der passer til din virksomhed, så kan det godt være overvældende at implementere et helt nyt softwaresystem, og det er derfor ikke en dårlig investering at finde de rigtige samarbejdspartnere til at implementere og rådgive omkring softwareløsningen på bedste vis lige fra starten. 2BM’s konsulenter hjælper med at rådgive dig og din virksomhed igennem hele processen. Lige fra udvælgelse af de rigtige licenser til rådgivning og implementeringen af det SAP system, der opfylder jeres krav. Som et af de førende IT-konsulenthuse med fokus på SAP får du en lokal samarbejdspartner med et globalt bånd gennem 2BM. Det betyder, at 2BM hele tiden er opdateret på de nyeste udviklinger inden for SAP softwareløsninger, idet de er en del af United VARs, som er et verdensomspændende netværk af SAP-konsulenthuse med repræsentation i 96 lande. Med andre ord så er konsulenthuset 2BM altid opdateret på det nyeste indenfor SAP, og alt der er forbundet til det.

Uanset hvilken branche du arbejder i, så er SAP softwareløsninger vær at udforske og overveje. Læs mere om de forskellige SAP løsninger på 2BMs, hjemmeside ved at klikke her.