Bedøm artiklen

Hvis du ejer en virksomhed, eller du måske står overfor at skulle opstarte en ny virksomhed, er der masser af ting, du skal forholde dig til. Dette kan være en uoverskuelige proces, fordi der er så mange forskellige ting, som er vigtige at have styr på. De fleste ting er du nok allerede klar over, men der er også ting, som kan være nemme at overse, eller som du måske slet ikke var klar over. Verden er i dag dynamisk og konstant i bevægelse. Dette medfører, at man både skal tænke anderledes men også hurtigere, end man førhen har skullet, og der er ting, som i dag er essentielle for, at din virksomhed klarer sig godt på markedet. Hvis du er ved at starte din egen virksomhed, eller hvis du blot har brug for nogle gode råd, så læs med!

Telemarketing kan hjælpe din virksomhed

Mange får med det samme nogle dårlige tanker, når man hører ordet ”telemarketing”. Du tænker sikkert på de mange gange, hvor du er blevet ringet op af en telemarketingmedarbejder for et firma, som vil forsøge at sælge dig noget. Men der kan faktisk være rigtigt stort potentiale i dette for din virksomhed, hvis du formår at udnytte det rigtigt. Telemarketing er en marketingsstrategi, som involverer telefonisk kontakt mellem flere firmaer, eller fra firma til kunde. Du kan med fordel bruge telemarketing til blandt andet mødebooking, hvor du således tager kontakt til potentielle kunder for at sætte et møde op. Dette kan i sidste ende lede til øget salg af dine produkter og dermed en højere omsætning.

Se også:
  Sådan opnår du struktur i arbejdslivet

Benyt dig af autodialer

Hvis du og din virksomhed har besluttet sig for at forsøge jer med telemarketing og alle dets fordele, er det en god ide at finde ud af, hvordan du gør denne proces som flydende som overhovedet muligt. Hvis du gerne vil have din telemarketing til at gå glidende, er det en rigtig god ide at benytte en dialer software. Denne software sørger således for, at der automatisk bliver ringet op til alle dem, som du og dine medarbejdere skal i kontakt med. Dette er en effektiv og nem måde for jer, da I derved slipper for at trykke numre ind igen og igen. En dialer software sørger altså for, at sælgerne nu udelukkende skal koncentrere sig om opkaldet, hvilket derfor vil optimere kvaliteten af opkaldet, hvor det derudover giver dem mulighed for konstant at udvikle sig.

Hvilken udbyder skal du vælge til din virksomhed?

Der findes flere forskellige udbydere af dialer software, hvorfor det kan være vanskeligt at finde den helt rigtige for dig og din virksomhed. En af udbyderne er BlueNordix, som gør det nemt og enkelt for dig at opsætte dit dialer software, og det er derudover meget brugervenligt. Netop fordi det er en større proces at finde det helt rigtige udstyr til din virksomhed, får du hos LeoCall mulighed for at afprøve det hele gratis i 14 dage, før du tager en endelig beslutning. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om autodialer, som du finder her hos BlueNordix.com.