Bedøm artiklen

Annonce

Ville det ikke være lækkert med en lille indtægt ved siden af jobbet, som kan forsøde tilværelsen en smule? De fleste danskere ville sige ja til dette spørgsmål, og det er da også derfor, at så mange kaster sig ud i diverse online-projekter, hvor de på den ene eller den anden måde kan tjene lidt penge.

Undgå scams!

Desværre er 9 ud af 10 af de måder man kan tjene penge på online ikke holdbare i længden eller direkte snyd. Ofte handler det om, at du skal udfylde spørgeskemaer for nogle ganske få kroner eller sætte hele privatøkonomien over styr med investering i binære optioner eller spil på roulette.

I forhold til spørgeskemaer, så skal du også huske på, at når man udfylder dem, så giver man virksomheden bag spørgeskemaet ret til at ringe til en eller markedsføre sine produkter overfor dig. Så det du reelt set gør, når du udfylder et spørgeskema er, at du sælger din data (og ret til at ringe til dig) til den virksomhed, som står bag spørgeskemaet.

Alt i alt er der altså rigtig mange ”scams” der ude, som lover dig guld og grønne skove, men hvor du i virkeligheden enten vil tjene meget lidt eller ligefrem risikere at miste penge, hvis der er noget, der ikke helt går som det burde. Nogle sider reklamerer endda med, at du kan tjene penge på bitcoins, hvilket er en af de mest risikable investeringer du overhoved kan lave!

Se f.eks. den nedenstående reklame:

Lad dig ikke snyde af annoncer som disse, som lover dig store beløb for kun lidt arbejde. Vil du tjene reelle penge online nu og også i fremtiden, så findes der ingen nem vej!

Se også:
  Udfold dine talenter eller opdag nye i The Fiddlery

Affiliate marketing er den mest reelle mulighed

En af de metoder som mange snakker om, og som der anbefales på mange sider, er affiliate marketing. Denne metode er klart den bedste og mest langsigtede metode at tjene penge online.

Affiliate marketing går i al sin enkelthed ud på, at du henviser folk til webshops og service-udbydere, og hvis de folk du henviser ender med at købe noget, så får du en kommission.

Affiliate marketing er altså en markedsføringsmetode som har eksisteret i rigtig mange år offline, men det er først efter at det er blevet mulig online, at det for alvor har taget fart.

Er du f.eks. medlem i en fitnessklub, så får du rabat på dit abonnement, hvis du skaffer en ny kunde i fitnesscentret. Dette kan du også gøre online, men her kan du også henvise til produkter og ydelser som, hvis folk køber dem, giver dig en kommission.

For at komme i gang med affiliate marketing, skal du have et medie, hvorfra du kan henvise folk. Det kunne f.eks. være en blog eller hjemmeside, hvor du anmelder produkter og linker til disse eller en mail-liste, hvor du udsender tilbud, som folk så kan gå til leverandørens hjemmeside for at købe. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med en hjemmeside her på Cart.dk.

Affiliate marketing er altså en disciplin som kræver lidt arbejde, men hvis du får opbygget en hjemmeside med en masse besøgende og spændende indhold, så vil du på langt sigt kunne få en fast og relativt pæn indtægt fra kommissioner på produkter og ydelser, som du henviser til.

Se også:
  Tip til at finde brudekjolen

Teknikken bag affiliate marketing og hvordan du kommer i gang med at henvise til forskellige virksomheder og deres produkter er lidt en længere smøre, men hvis du gerne vil i gang på en god måde, så kan vi klart anbefale dette online-kursus.

Boost din affiliate forretning med AdWords.

Når du endelig har fået sat din hjemmeside eller blog op, så kommer de besøgende ikke af sig selv. Google vil med tiden finde din blog og begynde at vise dine sider i søgeresultaterne, men hvis du gerne vil have resultater med det samme, så kan du evt. vælge at betale dig til trafik via Google AdWords.

Du skal dog være meget påpasselig med, at du ikke bruger penge på trafik som ikke bliver omdannet til henvisninger hos dig (som du får kommission for). Hvis du starter med AdWords skal du altså have 100% styr på, hvad du betaler for at få folk ind på din hjemmeside, og om det kan betale sig i forhold til hvor meget du tjener på kommissioner fra folk der klikker videre og køber noget hos den udbyder du linker til og omtaler.

Du kan komme godt i gang med AdWords med dette AdWords kursus.