3.5 (70%) 4 votes

Annonce

Der er stadig 9 måneder til næste slutrunde for håndboldherrerne, når håndboldnationer verden over skal dyste i VM i håndbold.

For Danmarks vedkommende bliver det muligheden for at revanchere sig ovenpå et knap så vellykket EM, hvor det blev til en skuffende 4. plads for Danmark, der måtte se sig slået af Frankrig i bronzekampen.

Ser vi frem mod slutrundeun i januar 2019, så er der dog rigtig gode chancer for, at Nikolaj Jacobsens drenge kan hive en guldmedalje med hjem. Slutrunden i 2019 afholdes i fællesskab mellem Danmark og Tyskland, så der er ikke lang afstand mellem hallerne.

Odds på Håndbold VM 2019

Hvis vi kigger fra et spillemæssigt synspunkt, så kan vi allerede her se, at Danmark er pæne favoritter til guldet. Ifølge bookmakeren bet365 som er ganske store indenfor håndbold betting, så har de Danmark som klar favorit.

Danmark er nemlig nævnt som guldfavoritter til flotte odds 3.25 gange indsatsen igen. Frankrig som senest besejrede Danmark i en Golden League kamp, er anden favoritter. Tror man på, at det skulle gå hen og blive til fransk guld, så giver det indsatsen 3.40 gange igen.

Tyskland der er delt værtsnation, skal man i den grad heller ikke udelukke. Selvom de ikke nåede medaljekampene ved EM slutrunden senest, så er det stadig et megetungt og stærkt hold, der til næste år bør være endnu stærkere.

Skulle det gå hen og blive en sejr til tyskerne ved VM 2019, så giver det 4.75 gange indsatsen igen.

Det er mere eller mindre fire nationer, som bookmakerne forventer kan gå hele vejen, og det er Danmark, Frankrig, Tyskland og Spanien i nævnte rækkefølge. Spanien der vandt EM 2018 er bookmakernes 4. favorit til at tage titlen, og du kan få 6.50 gange indsatsen igen på europamestrene.

Fidusen til VM 2019?

Hvis man kigger lidt væk fra de oplagte favoritter, så er der hold udenfor top 4, som også kan ende med at gå langt. Heriblandt har vi finalisterne fra Sverige, som desværre tabte til Spanien i finalen.

Hvis Sverige denne gang kan gå hele vejen, så belønnes det faktisk med overraskende høje odds odds 21.00 gange igen. Det er måske netop nu, at man skal slå til på Sverige, hvis man gerne vil have den store gevinst efter nytår.

Et andet hold der godt kunne gå hen og overraske er vores naboer fra Norge. Norge er nemlig blevet ganske stærke, og vi danskere har haft problemer med dem flere gange før.

Det er ikke utænkeligt, at Norge endnu en gang kan blive Danmarks akilleshæl, og hvis du tror på norsk triumf ved VM slutrunden i 2019, så er der flotte odds 10.00 at score på det.

Et hold som Island har stolte traditioner ved slutrunderne, men det er efterhånden længe siden, at de har præsteret på højeste niveau. Skulle det ske ved det kommende VM, så kan der altså hentes hele odds 151.00 gange indsatsen igen på en islandsk sejr.

Alt i alt kan vi kun krydse fingre og glæde os til VM 2019 i Danmark & Tyskland.

 

Se også:
  Hvilken guitar skal du vælge?

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder