Bedøm artiklen

Den danske webshop, Gundtoft.dk, vil gøre shopping nemt for kvinder i alle aldre. Gundtoft.dk udmærker sig særligt ved at have mange danske kvalitetstøjmærker som fx By Malene Birger og Samsøe Samsøe.

Internettet kan være lidt af en jungle af tilbud og forskellige webbutikker. Det kan være svært at navigere rundt i de mange forskellige sider og finde en webshop, der både er pålidelig, men som også har et stort udvalg. På den måde er internethandel ikke anderledes end fysisk handel i butikker – man ønsker en god service, stor pålidelighed og et sted, hvor alt er samlet på ét sted.

Gundtoft.dk ønsker at tilbyde netop sådan en webshop til travle danske kvinder. Det er en shoppingside, der kombinerer god service, høj kvalitet og et stort udvalg, så man aldrig kommer til at gå forgæves i webshoppen. Udvalget sikrer de sig ved at have over 75 forskellige brands i deres webshop. Så ligegyldigt budget, stil, smag eller event vil det være muligt at finde det rette outfit hos dem.

Klassisk, dansk design

Et af de mange mærker på webshoppen er det kendte danske mærke, By Malene Birger. By Malene Birger er især populært for de mange grafiske mønstre og klassiske snit, der går igen i kollektionerne. By Malene Birger henvender sig særligt til den danske businesskvinde, der ønsker flot, tidløst design til enhver lejlighed. Designerbrandet forstår især at sætte en ny moderne vinkel på ellers tidløse klassikere, så det altid fremstår interessant og skarpt. Med det store udvalg af By Malene Birger-tøj på Gundtoft.dk, er det muligt at købe By Malene Birger-tøj til både hverdag og fest.

Se også:
  Er det på tide med en lakering af din bil?

Udover By Malene Birger tilbyder Gundtoft.dk en lang række forskellige brands – både danske og internationale. Webshoppen ønsker at henvende sig til alle kvinder i alle aldre, former og størrelser. ”Kvinder er forskellige og gudskelov for det!” er blot ét af webshoppens mantraer. Derfor er webshoppens udvalg så stort og alsidigt som muligt, så ligegyldigt hvilken stil man er til, er det muligt at finde noget, der passer både ens smag og figur.

Det er også muligt at shoppe ud fra kategori fremfor mærke. Hvis man ikke har et foretrukket tøjmærke, men fx bare mangler en ny skjorte, er det muligt at kigge på webshoppens samlede sortiment indenunder ’skjorter’. Derved er det også muligt at opdage et brand, man ellers ikke ville finde. Webshoppen er på den måde yderst brugervenlig, og tilbyder også hurtig levering, så man altid er klædt godt på.