Bedøm artiklen

En stor del af at skabe et hyggeligt hjem er at skabe den rette belysningen. Belysningen i dit hjemme sætter tonen og stemningen for hvad end du foretager dig. Den spiller en rolle for dit arbejde, middagsspisning eller fredagshygge. Derfor er det selvfølgelig også relevant at kigge på hvordan du kan skabe en bedre belysning i dit hjem. I denne artikel vil du få 2 gode råd til hvordan du kan gøre netop dette, så læs videre hvis du vil skabe dit bedste rammer i dit eget hjem.

Brug det naturlige lys

Det bedste og mest brugbare er det naturlige lys, som solen giver. Og så er det ovenikøbet også helt gratis – så bliver det vist ikke meget bedre! Hvis dit hus allerede er bygget, har du ikke den store indflydelse over hvordan du skal placere dine vinduer. Men en ting, som du til gengæld kan forbedre, er dine gardiner. Med gardiner kan du nemlig justere hvilke vinduer skal byde belysningen velkommen og hvor der skal skrue ned. Dette ændrer sig i løbet af dagen og det er derfor vigtigt gardinerne er god kvalitet, som kan dæmpe belysningen uden at mørklægge helt, disse kan du få hos Poweredblinds.

Giv belysningen forskellige funktioner

I et rum vil der formentlig være steder, hvor du laver forskellige ting. Derfor skal lyset også passe til den aktivitet, som du udfører. Har du f.eks. et hjørne med et skrivebord, som er dit produktive arbejdshjørne, skal belysningen være fokuseret og skarp mod bordet, så du kan få den optimale belysning. Ved sofahjørnet kan belysningen derimod være mere blød og bred. Prøv at tænke dette element ind i din indretning af lamper, da det gør en stor forskel. På denne måde kan du også tænke besparelse, da alle dele af belysningen i rummet jo ikke behøves at være tændt samtidig.

Se også:
  Gør din indretning lidt pænere med disse tips