Bedøm artiklen

Når maj og mors dag er ved at nærme sig, så er der en masse børn og partnere rundt omkring, der begynder at komme på ideer til, hvad man egentlig skal gøre for sin mor på denne særlige dag. Der er måske nogen, der kan tænke, at det er noget opreklameret og amerikaniseret noget, men faktisk så er det jo en ret smuk ting at have en dag, hvor man hylder sin mor, der jo i mange tilfælde har gjort rigtig meget for sine børn i løbet af livet. Så hun skal selvfølgelig forkæles.

Klassikeren: En buket blomster

En af de helt klassiske mors dags gaver er selvfølgelig at give en smuk buket blomster. Det er nemlig en rigtig kærlig og smuk gave, som hun nok skal sætte pris på – og så er det heller ikke en gave, der kræver alt for meget planlægning og omtanke, så på den måde kan den altså også være god. Og det er altså også muligt at få et godt tilbud i den forbindelse. På rabatkongen.dk kan man for eksempel hente en Euroflorist rabatkode og på den måde spare 10% på buketten. Så det er en helt oplagt mulighed at benytte sig af til Mors dag.

Et hjemmelavet fotoalbum

Hvis man synes, at det er en anelse for nemt bare at købe en buket blomster eller måske endda bare bestille den online og få den sendt, så kan man også gå en mere personlig vej – man kan for eksempel lave et hjemmelavet fotoalbum, som man altså fylder med en masse billeder af ens mor, og naturligvis også hendes børn. Det er en utroligt smuk, personlig og kærlig gave, som hun uden tvivl vil sætte meget stor pris på. Så er det bare lige, om man har tid til arbejdet bag.

Se også:
  Få mere tid til hygge og afslapning i familien ved at spare tid på husholdningen

En kærlighedserklæring

Når det nu er mors dag, og det derfor handler om at hylde sin mor for det hun er, så kan man også lave en kærlighedserklæring – det kan både være på skrift eller at man direkte giver hende nogle smukke ord. Her kan man for eksempel lægge vægt på, at hun altid er der, når man har brug for det eller nævne nogle helt konkrete eksempler på noget, som hun har hjulpet en med. Alt afhængig af hvilken slags mor hun har været, kan kærlighedserklæringen selvfølgelig lyde meget forskelligt – så det er helt op til en selv, hvad man har brug for at fortælle hende.