Bedøm artiklen

At have flotte og velplejede negle, er noget de fleste gerne vil have, men det kræver, at man har tiden til at få lavet netop dette, hvilket mange ikke har. Men bare fordi du ikke har tiden til at sidde i en neglesalon en gang om ugen, så er det faktisk ikke umuligt at få flotte negle. Du kan nemlig pleje og pynte dine negle hjemmefra. Med de rigtige produkter, vil du kunne få lige de negle, som du ønsker dig.

 

Professionelle produkter derhjemme

Internettet er i dag fyldt med forskellige produkter, som du kan bruge til at pleje og pynte dine negle. Så selvom du ikke har tid eller penge til, at sidde i en neglesalon en gang om ugen, er det dog stadig muligt for dig, at få flotte og velplejet negle derhjemme. Du kan nemlig købe produkter, som de har i salonerne, på internettet. Her kan du få alt, hvad du ønsker, lige fra gelenegle og akrylnegle til maskiner til negle og meget mere. Med disse professionelle produkter, vil du nu kunne ordne dine negle derhjemme, når du har tid til det. På den måde vil du både spare tid, men også penge.

 

Flotte negle der holder længere

Dine negle bliver hver dag udsat for en hård behandling, for eksempel hver gang du vasker hænder, gør rent, eller bare laver ganske almindeligt arbejde. Dine negle konstant udsat for en form for slid, og det kan godt gå ud over din nylagte neglelak. Det hårde arbejde kan få lakken til at skalle af spidsen af neglen, og så kan hele arbejdet med at lakere dine negle, hurtigt virke lidt for uoverskueligt. Men køber du for eksempel gellak, kan du skabe et holdbart salonlook på ingen tid derhjemme. Gellak giver ekstra glans, samtidig med at gelen forsegler din neglelak, så din neglelak vil holde længere, også selvom du gør rent eller vasker hænder. Du kan desuden ligge gellakken ned over spidsen på neglen, dette vil øge forseglingen. Med de rigtige produkter, vil du altså kunne opnå et lækkert salonlook, hjemme hos dig selv.

Se også:
  Få drømmen om lange lokker til at gå i opfyldelse