Bedøm artiklen

Hvad er det første, du gør om morgenen? Hånden på hjertet vil mange nok svare, at det er at tjekke telefonen. Men er det egentlig det bedste du kan gøre, når du lige er vågnet? Sandheden er nok, at de mange indtryk, det skarpe lys og den bratte opvågning kan virke overvældende som en start på dagen. Derfor kunne det måske være en god idé at skabe en bedre morgenrutine. Hvis du endnu ikke ved hvorfor, så læs med her.

Få godt gang i kroppen

Noget af det vigtigste om morgenen er at vågne på en god måde. Derfor er det også vigtigt at få gang i kroppen på en god måde. Det lægger nemlig op til en god dag.

Du kunne for eksempel starte dagen med Bangs, som blandt andet laver ingefærshots. Det kan give dig et godt indskud af vitaminer og næring helt fra morgenstunden.

Noget andet, du kunne gøre, var at få gang i kroppen ved at bruge den. Nu har du jo ligget stille en hel nat, så måske er det på tide, at du bevæger dig lidt for igen at vågne. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af:

  • Små strækøvelser

  • Yoga

  • Morgengymnastik

  • En løbetur

En lille smule motion kan i øvrigt bidrage til forbedret energi. Det er jo oplagt at søge, når du endnu er lidt morgentræt.

En fornuftig start på dagen

Så ikke nok med at din krop vil takke dig for din gode morgenrutiner, så vil dit sind det også. For gode og sunde vil påvirke dig positivt. De kan fungere som en fornuftig og ikke mindst behagelig start på dagen.

Se også:
  Bliv sommerklar med de rette fitness hold

Når du starter godt ud, så vil du få et bedre gåpåmod til at klare resten af dagens opgaver. Og netop derfor er dine morgener og morgenrutiner så vigtige.