Bedøm artiklen

Annonce

Skal dit barn, søster, bror, ven, veninde, niece eller barnebarn konfirmeres, så vil du selvfølgelig gerne være med til at gøre dagen så god som overhovedet muligt for konfirmanden.

 

Det er svært at finde den rette gave til en festlig anledning – og en konfirmationsfest er bestemt ingen undtagelse. Det kan nemlig være udfordrende at gennemskue, hvad nutidens unge mennesker ønsker sig. De ønsker sig næppe det samme, som du gjorde, da du var 13-14 år gammel. Den nemme løsning er at købe noget af det, som står på konfirmandens ønskeliste, men det er næsten for nemt.

Tøj – for eksempel militærtøj

 

Er der noget, som unge mennesker går op i, så er det deres tøj, udseende og stil som helhed. Det er ikke nok, at tøjet sidder behageligt. Det skal også se trendy ud og udtrykke hvem man er som person. Unge mennesker stiller tårnhøje krav til deres påklædning, hvorfor man skal have styr på nutidens mode, hvis man skal gøre brug af denne gaveidé.

 

De fleste konfirmander – såvel drenge som piger – elsker at få bløde pakker. Derfor er det oplagt at købe tøj i konfirmationsgave. I øjeblikket viser unge mennesker i 13-14-års-alderen stor interesse for militærtøj, så det kunne være en fin gaveidé. Tag evt. en af konfirmandens venner eller veninder med på råd, hvis du er i tvivl om, hvilket militærtøj du skal købe.

Penge og gavekort

 

Penge og gavekort er to ting, som står noteret på langt de fleste konfirmanders ønskelister. Det er måske nogle lidt kedelige gaveidéer, men det er værd at overveje, hvis man ikke kan komme på andet. Man kan i hvert fald aldrig gå helt galt i byen ved at give konfirmanden en bunke penge eller et gavekort i gave.

Se også:
  De bedste gaveidéer til mænd

 

I dag kan man købe gavekort til de fleste butikker, forlystelsesparker og webshops, så mulighederne er mange.

Elektronik

 

Dernæst kommer det nok ikke som nogen stor overraskelse for dig, at konfirmander ønsker sig forskellige former for elektronik. Elektronik er en bred betegnelse, hvorfor det er relevant at præcisere, hvilke former for elektronik de unge mennesker ønsker sig.

 

Drengene ønsker sig typisk spillekonsoller som PlayStation 4 og Xbox One, mens pigerne ønsker sig smartphones som iPhone X og Samsung Galaxy S9. Generelt er der mange, som ønsker sig smartphones, tablets, bærbare computere og højtalere. Det er altså sikre gavehit.