Bedøm artiklen

Annonce

I takt med at priserne på el stiger og stiger er der nok mange, der er på udkig efter den billigste el leverandør. Det kan være du lige har fået din elregning og står med sved på panden over tallene, der står på den. Mange sparer allerede nu på strømmen og det kan også ses på offentlige steder. Hvis løsningen for dig er at skifte el leverandør, er det en god ide at orientere sig først, eftersom der er mange om buddet. Elpriserne stiger og hvis du ønsker at skifte el leverandør, kan du her læse lidt, om hvad der tilbydes.

Valg af el leverandør

I dag stiger elpriserne, uanset hvilken leverandør, du har. Prisen kan dog stadig varierer. Så det kan være en fordel for dig at skifte leverandør, hvis det er den bedste mulighed. Hos diverse el leverandører har de stor fokus på kunderne og at få skabt de billigste elregninger. Selvom mange leverandører tilbyder faste lave priser på el, vil de højst sandsynligt stige, i takt med de tårnhøje priser på el, der i dag er på dagsordenen, hos mange rundt i landet. Man skal også have sin placering i mente, eftersom prisen ofte varierer efter om du er øst eller vest for Storebælt. Prisen kan være lidt højere, øst for Storebælt.

Spar på strømmen

Elpriserne vil nok fortsætte med at være høje i et stykke tid endnu, derfor er der en række ting, man selv kan gøre. Det er en god ide at tænke over den strøm, man bruger. Det er en god ide at huske at slukke lys, hvis det ikke er nødvendigt. Man kan også en få app, hvor man holde øje med priserne på el, så man for eksempel kan vaske tøj, når priserne ikke er så høje. Så at spare på strømmen, kan være en god ide.

Se også:
  Refinansier dit lån nu og spar penge