5 (100%) 5 votes

Annonce

Har dit hus brug for en opgradering på den æstetiske front? Er du træt af gamle gulve fulde af splinter? Så læs med i denne guide, hvor du får indblik i nogle af de mest populære typer gulve for tiden, om du så foretrækker ekstravagante sildeben eller det simple parketgulv.

Sildebensparket

Sildeben er et af de smukkeste, mest klassiske og eksklusive gulve som du kan vælge til dit hjem. Når det kommer til sildebensparket pris, så må svaret være, at kvalitet koster og sildeben er af meget høj kvalitet. Til gengæld får du et gulv, som er tidløst, smuk og blæser alle nye gæster bagover, og så holder det også i mange, mange år. Derfor er sildeben altid en sikker vinder.

Parketgulv

Et parketgulv består af mange rækker af træstave, der er sat sammen til et bræt. Da gulvet er bygget af naturlige materialer, ligner ingen rækker helt hinanden. Derfor kan du få et helt unikt udtryk til dit gulv. Det store antal trærækker styrker gulvet og mindsker risikoen for revner og giver dig et glat og stilfuldt gulv i mange år fremover.

Plankegulv

Et plankegulv adskiller sig fra parket ved at bestå af større træbredder. Det giver et harmonisk look og det er virkelig her, at træets egne naturlige linjer, knaster og skønhed kommer til udtryk. Med et massivt plankegulv får du et stærkt gulv, som holder sin form i mange år og som kan modstå det meste som du måtte udsætte det for.

Skibsplankegulv

Et skibsplankegulv ligner til forveksling et almindeligt plankegulv, men adskiller sig ved at have en elastisk gummifuge mellem brædderne. Dette forhindrer snavs og fugt i at sive mellem brædderne – deraf navnet ’ skibsplankegulv’. De sorte linjer tilføjer også et interessant look til dit gulv og er altså et lige så æstetisk gulv som det er et praktisk.

Se også:
  Indret det perfekte soveværelse til søvn