Bedøm artiklen

Gulvet har en stor betydning for vores hjem. Faktisk kan det rigtige gulv gøre en kæmpe forskel for vores oplevelse af bestemte lokaler. Derfor skal du som boligejer naturligvis også være opmærksom på, hvilken type gulv, du får valgt dig til dit hjem.

I dette indlæg vil vi se på, hvilke fordele du får, når du vælger et moderne epoxygulv.

Enorm slidstyrke

Når du vælger et epoxygulv, er der ingen tvivl om, at du får et kanon stærkt gulv! Gulvet blandes af to komponenter og hærder hernæst, hvorefter det er utrolig slidstærkt. Faktisk er gulvet så stærkt, at det ofte bruges til industrielle formål – det var nemlig sådan, gulvet i sin tid kom frem. Derfor ser man alt fra motionscentre til showrooms, hvor der er placeret tunge maskiner eller udstillingsmodeller, dog uden at det på nogen måde er et problem for det hårdføre gulv.

I dit hjem vil den høje slidstyrke naturligvis kunne oversættes til, at gulvet kan tåle brug og dermed holder sig flot længe.

Nemt at holde rent og flot

Et epoxygulv er nemt at vedligeholde. Det skyldes, at det som førnævnt er meget stærkt, hvormed du kan bruge alle gængse husholdningsprodukter til rengøring og skrubbe gulvet flot.

Men der er endnu en ting, der er med til at gøre det til en leg at vedligeholde gulvet. Det er, at der ikke er nogle samlinger på gulvet, fordi det lægges i ét lag. Dermed er der ingen steder, hvor skidtet kan gemme sig eller sætte sig og være genstridigt. Og når det er lettere at holde gulvet rent, så er det naturligvis også lettere at holde det flot.

Godt design

Når man nu hører, at et epoxygulv faktisk er populært i industrien, så kan man godt fristes til at forbinde gulvtypen med alt andet end design. Men det er ikke tilfældet! Gulvet kan fås med flotte farver, overgange og detaljer. Det kan tilmed lægges med egenskaber, som f.eks. quartz-look og lignende. Det kan du læse mere om her: https://epoxy-design.dk/epoxygulv/.

Se også:
  Få hjem og have klar til foråret

Alt i alt får du med valget af et epoxygulv som din nye gulvtype et stærkt, flot og vedligeholdelsesnemt gulv til en god pris.