Bedøm artiklen

Selvom dagene efterhånden bliver længere og lysere, og sommeren nærmer sig med hastige skridt, er det stadig ofte gråt udenfor. For nogle er denne tid helt fantastisk, fordi det giver dem lov og ikke mindst roen til at fordybe sig i forskellige hjemlige sysler indendørs, som de måske ikke ville have haft tiden eller samvittigheden til, hvis vejret var bedre. Men for mange andre er denne tid på året hård at komme igennem, hvor alt de har lyst til, er at jagte solens stråler sydpå. Sidstnævnte er der nok mange danskere, der kan nikke genkendende til, hvorfor det er så uhyre vigtigt at finde nogle ting, som forsøder tiden blot en smule.

 

Und dig selv at gøre noget, du ikke plejer

Selvom at vejret ikke er godt nok til at lave en masse ting udenfor, findes der mange muligheder indendørs, som kan bringe dig og dine nærmeste tættere sammen. Brug tiden på at være kreative indenfor, hvilket er helt oplagt nu, hvor påskeferien nærmer sig med hastige skridt. En essentiel mulighed er den helt store påskeklassiker, nemlig at puste æg. Du kan sikkert huske det fra dengang, du var barn, og det kan derfor være rigtigt hyggeligt at gøre dette til en tradition i din familie. Efter I har pustet æggene, kan I udfolde jeres kreative evner ved at male sjove motiver på det.

 

Sæt tid af til hinanden

I en hektisk hverdag, kan man nemt komme til at forsømme sin partner, fordi der er mange praktiske ting, som skal ses til hele tiden. Midt i børn, arbejde og husholdningsarbejde er det altså vigtigt at trække stikket ud og bare nyde hinanden. Det kunne for eksempel være en ide at sætte en ugentlig dag af, hvor det blot er jer to. Her kan I nyde en lækker middag med et glas rødvin, og ellers bare nyde roen. Der findes således mange ting, som I kan få tiden til at gå med i de kolde tider og ikke mindst i en hektisk hverdag.

Se også:
  Gaveideer til manden, der ofte går på jagt