Bedøm artiklen

Står du som virksomhed og har med mange underskrifter at gøre, kender du utvivlsomt til besværet med papirarbejde. Det kan være utroligt krævende at få alting til at gå op i en højere enhed, og oplevelsen med at dukke op blot for at afgive en hurtig signatur kan for mange virke drænende unødvendig. Med nye teknologier findes dog nye måder at klare underskriftsprocesserne på – for eksempel med en digital underskrift.

Sådan fungerer din digitale underskrift – og så meget tid kan du spare

Med en digital underskrift bliver det muligt at skabe større skrid i processen med at indhente accept fra de forskellige involverede parter i en aftale. Således kan du bruge en digital udbyder af underskrifter såsom www.vismaaddo.dk. Her tilbydes ikke blot en sikker platform til underskrivning af aftaler og kontrakter, men også en overskuelig og effektiv digitalisering af en ellers papirkrævende udfordring.

Med en online signatur vil de fleste dokumenter – faktisk i gennemsnit 80 procent af alle – blive underskrevet på samme dag, som de sendes ud. Herunder underskrives hele 44 procent af disse ifølge udbyderen Vismaaddo på under et kvarter. Det er noget, der virkelig kan sætte skub i effektiviteten, når det kommer til papirarbejde.

Med den rette udbyder af digitale underskrifter overholder du datatilsynets skærpede krav

Et øget fokus på personfølsomme og fortrolige data betyder, at det kan være svært som virksomhed at finde hoved og hale i, hvad man må og ikke må. Med den rette mellemmand til at udbyde digitale signaturer slipper du dog helt for denne kattepine – her kan du nemlig vide dig sikker på, at dataen krypteres og overføres på sikker vis efter gældende lovgivning.

Se også:
  Få større overskud i din økonomi – sådan gør du

Vil du gerne have yderligere ro i maven, kan du desuden benytte den såkaldte CPR-validering, der er med til at skabe en høj grad af sikkerhed. Her matches NemID nemt og enkelt.