5 (100%) 1 vote

Annonce

Rækker budgettet i år ikke til den helt store ferie syd på? Så er denne artikel måske noget for dig!

Vi giver dig nemlig her 3 gode ideer til ting du kan foretage dig, hvis du vælger at blive hjemme i Danmark og holde ferie i år.

Lad os bare tage et kig på idé nummer et.

Få dig en ny hobby

Ferier er det perfekte tidspunkt at få sig en ny hobby på. Du har god tid, og der er ikke for mange forstyrrelser, der kan tage fokus fra dit hobby-projekt.

Men hvad skal man dog lige kaste sig over? En ide kan være at kaste sig ud i et af de traditionelle håndværk, som f.eks. hækling eller strik.

Disse håndværk er populære som aldrig før, og flere og flere er de senere år begyndt at hækle f.eks. dyr/figurer og strikke deres eget tøj.

Men hvordan kommer man lige i gang? Du kan komme rigtig langt med videoer på YouTube, men hvis du gerne vil tages i hånden hele vejen, og ikke selv skulle tænke over hvad du bør lære som det næste, så kan et kursus fra danske WeTeach.dk måske være noget for dig.

Her kan du lære en masse forskellige kreative fag. Du kan f.eks. lære at hækle, strikke, male, sy, tegne og meget mere. Se f.eks. dette kursus, hvor du kan lære at hækle helt fra bunden.

Så har du nogle dage eller bare timer hen over ferien og vil du ikke bruge en formue på en dyr ferie syd på, så overvej den mulighed der hedder at få dig en ny hobby der hjemme, som du måske kan få glæde af resten af livet!

Se også:
  Få mere tid til hygge og afslapning i familien ved at spare tid på husholdningen

Få styr på dine gør-det-selv projekter

Noget af du kan bruge din ferie på, er at få gjort det gør-det-selv projekt, du så længe at tænkt på, færdigt. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at få noget ud af verden, du har gået og tænkt på at få gjort længe, og hvis du alligevel ikke skal noget i ferien, er dette et perfekt tidspunkt at gøre det på.

Det kunne eksempelvis være at få malet børneværelset, bygget den teresse eller høvlet det gulv ned. Du har sikkert et eller flere projekter, du har udskudt alt for længe!

Har du ikke et projekt, kan du finde inspiration til et på Chart.dk´s bolig-kategoriside.

Besøg familie og venner

Du har med sikkerhed en del af familien du sjældent ser, så måske burde ferien bruges på netop at få sat tid af til at besøge disse.

Du/i kunne eksempelvis lave en ”tur de DK”, hvor i simpelthen turnerer rundt i Danmark og besøger hele familien. Lav en rute og gør en ferie ud af det, det er både en god måde for jer at holde ferie på og samtidig gøre moster Johanne, som i næste aldrig ser, rigtig glad.

Kombiner evt. jeres tur rundt i Danmark med forskellige attraktioner. Hvis du f.eks. kommer forbi Djurs, så tag i Djurs sommerlang eller hvis i kommer forbi Kerteminde på Fyn, så tag i fjord og bælt centret – der er muligheder nok!