Bedøm artiklen

Er du også nået til et punkt nu, hvor det har været nødvendigt at sætte varme på i hjemmet? Det er efterhånden ved at være blevet så koldt udendørs, at det er nødvendigt at skrue op indenfor, hvis man gerne vil passe på sit hjem og sit helbred. En ting er, at det ikke er specielt rart at gå rundt og fryse indendørs, men vægge og murværk har heller ikke godt af at blive gennemkoldt.

Hvis du har pillefyr, har du med garanti kigget på, hvor du finder de billigste og bedste træpiller. Der går rigtig mange træpiller til at varme et hjem op, så det er vigtigt, at du finder kvalitetstræpiller, så de holder længst muligt. Noget af det, du bør kigge efter, er træpillernes brændværdi. Jo højere brændværdi, de har, jo bedre er det også – for det betyder, at du skal bruge noget færre træpiller til at varme samme mængde, og det er en mere bæredygtig løsning.

Gør det nemt for dig selv

Det kan godt være lidt uoverskueligt selv at skulle have fat i træpillerne, men heldigvis tilbyder rigtig mange forhandlere, at de kan blive leveret hjemme hos dig. Så er det vigtigste blot, at du har et godt sted at opbevare dem. Træpiller skal i udgangspunktet kunne stå tørt, men det er langt fra alle, der lige har et isoleret skur eller et kælderrum med plads til en palle fuld af træpiller.

Derfor er det da heldigvis også nok, at du har et overdækket område, hvor du kan dække træpillerne yderligere til med en presenning – så burde du være dækket ind. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at træpiller kommer i to standardstørrelser, henholdsvis seks og otte millimeter. Du kan aflæse på dit pillefyrs indstillinger, hvilken størrelse træpiller der er beregnet til at bruges til netop dit fyr.

Se også:
  Fem fede gaveideer