5 (100%) 1 vote

December måned er en god undskyldning til lidt ekstra forkælelse og lidt ekstra hygge i hverdagen. Derfor kan en pakkekalender være en god forkælelse til alle dagene op til jul. Hvis det kan være svært at finde på, hvad de 24 pakker skal bestå af, får du lidt inspiration her.

 

Gør det nemt med en færdiglavet pakkekalender

Hvis du synes, december i forvejen er en travl måned og ikke har meget tid til at købe alle julegaverne og derudover også skal finde 24 ekstra pakker, men alligevel gerne vil forkæle ham derhjemme, kan du vælge den nemme vej. Du kan købe en færdiglavet pakkekalender, der indeholder 24 små pakker, der er særligt egnet til ham. Det er nemt og hurtigt, og du viser ham, at du tænker på ham og gerne vil forkæle ham lidt ekstra i den søde juletid.

 

Vær kreativ med gør det selv

Hvis du gerne vil spare lidt på pengene, kan du gå den kreative vej. Du kan for eksempel finde på dagligdagsting nogle af dagene som en god deodorant, en god sæbe eller lignende, og andre dage kan du lade ham slippe for opvasken, støvsugningen, tøjvask osv. Du kan også invitere ham på en god middag i enten hjemmet eller på hans yndlingsrestaurant, sidde og se fodbold med ham en hel aften, invitere ham i biografen, i teatret eller til en koncert. Mulighederne for at lave en god pakke kalender er mange, og du kan med garanti få lavet den perfekte hjemmelavede pakkekalender til netop ham. Du kan selv vælge, om den kun skal indeholde pakker, der afhjælper hans hverdag, eller om I skal ud at opleve noget sammen. Det kan også være en kombination af hjælp til hverdagen og oplevelser. Han vil med garanti værdsætte, at du har lagt en masse energi i at forkæle ham lidt ekstra i julen.

Se også:
  Alt du skal vide om sexlegetøj