Bedøm artiklen

Der er rigtig mange, som slet ikke har lyst til at gå med briller og vælger kontaktlinserne, fordi de ikke tror, at de vil komme til at se særligt godt ud med briller. Hvis du er en af dem, som fravælger brillerne, fordi du ikke kan finde de rette briller, som ser godt ud på dit ansigt, så kan der måske være hjælp at hente. På nettet findes der nemlig rigtigt mange gode råd til at vælge briller.

Grunden til, at det kan være svært at vælge briller, er, at du ikke blot kan tage hvilken som helst brille på. Der er nemlig stor variation blandt de forskellige briller, hvad angår farven på brillen, stellets udformning og størrelsen på glassene.

Vælg den rette brille til dit ansigt

Når du skal finde den rigtige brille for dig, så er det allervigtigst at tage højde for din ansigtsform og kulør. Især i forhold til stellets udformning kan det være vigtigt at se på, hvilken ansigtsform du har, fordi det eksempelvis afhænger af, om du vil balancere eller fremhæve dine ansigtstræk. Når det kommer til farven på stellet, er det en idé at overveje, hvilken farve der vil være den bedste for kuløren i dit ansigt.

Størrelsen på billeglassene kan spille en lidt mere praktisk rolle, når du skal vælge briller. Det kan nemlig være vidt forskelligt, hvor stor et udsynsfelt du har behov for, alt efter om du skal bruge brillerne på arbejde, i bilen eller andet.

En optiker kan være en stor hjælp

Hvis du endnu føler dig lidt usikker på bare at købe nogle briller, så kan det være en rigtigt god idé at gå til din lokale optiker. Her får du nemlig en masse professionel rådgivning og vejledning, samtidigt med at du kan få lavet en synstest, så du kan få meget mere ud af dine briller.

Se også:
  Sådan finder du et job