Bedøm artiklen

Det kan være en utroligt svær proces at finde en partner eller en kæreste, hvis man skal lede ude i det virkelige liv. Hvor er de henne? Og hvem er single og hvem er ude efter en god date? Det kan være en stor jungle at finde rundt i, også fordi det i sandhed er blevet endnu sværere at finde den rette kemi og partner, nu hvor mange arbejder hjemmefra og dermed ikke går nær så meget ud som tidligere. Hvad gør man så? Jo, man allierer sig med denne guide til, hvordan du nemmere finder den rigtige gå i byen date, partner eller kæreste, så læs med her og bliv inspireret.

Sugardating app

Det er så nemt, så man skulle tro, at det var løgn, den moderne og nem at bruge Sugardating app, hvis du altså er til sugardating. Her kan du nemt oprette en profil med dig selv og du kan nemt navigerer i de andre, der leder efter en partner eller date som dig. Den skal bare downloades og så følger du bare instruktionerne på appen. SÅ er du klar til at finde din næste sugar date. Det er noget, som flere og flere bruger og dermed bliver det mere og mere almindeligt at finde hinanden herigennem. Appen er nemmere at bruge “on the go”, fordi du kan sidde diskret med den på vej i toget, i S-toget eller i metroen og finde frem til din næste sugar date. Nemmere bliver det ikke.

Andre dating sider

Har du en online profil på en datingside kan du finde online datingsider, hvor den lokaliserer de andre potentielle dates i en nær geografisk distance fra dig. På denne måde bliver det nemt at mødes hurtigt, fordi I befinder jer indenfor en radius af for eksempel 1 kilometer. Hvad med lige at mødes på den lokale cafe til et glas vin eller en kaffe og gå en tur? Så bliver det mere spontant og let at date, uden det store postyr med at skulle finde en dag, køre langt og dernæst klæde sig fint på og håbe på alt for meget. Med denne hurtige date form, finder du hurtigere ud af, om det er noget for dig, uden at skulle skrive stolpe op og stolpe ned om dig selv først, for de kan bare opleve dig i virkeligheden, meget bedre!

Se også:
  Til dig, der skal købe bolig

Fitness

Går du til fitness eller andre aktive sportsformer, kan du også se de mennesker an, som du går der med. De kan også se dig an og I kan mærke, om der er kemi. Spørg gerne her, om han eller hun vil på en cafe bagefter til en kop kaffe og så kan I altid aftale at træne sammen, hvis der viser sig at være god kemi.