Bedøm artiklen

Et industrikøkken kan du finde i bl.a. virksomheder, på uddannelsesinstitutioner, på hoteller m.m. Det særlige ved industrikøkkener er, at det der skal være plads og kapacitet til at kunne lave mad til mange mennesker. Derfor kræver det også en helt særlig og smart indretning.

Her kan du få nogle tips til, hvordan du indretter dit industrikøkken.

Find det helt rette køkkenudstyr

I og med der i et industrikøkken skal være plads og mulighed for at lave mad til mange mennesker, kræver det også noget særligt udstyr. Der finder masser af køkkenudstyr- og maskiner, som er specielt egnet til et industrikøkken. Det er nogle maskiner, der skal kunne holde til at blive brugt meget. Hos Fagor.dk er de specialister indenfor fremstilling af industrielle køkkener, ovne, industrielle opvaskemaskiner, kommercielle køle- og vaskemaskiner m.m.

Når du finder det helt rette udstyr, er det med til at øge effektiviteten i dit storkøkken. Du slipper for unødvendige udfordringer i køkkenet, fordi noget udstyr ikke virker eller ikke er egnet til et storkøkken. Det er derfor en rigtig god investering, hvis du går ud og finder noget udstyr, der er specielt lavet til at fungere i et storkøkken. Det vil få den daglige gang i køkkenet til at gå langt lettere.

Gå ikke ned på opbevaringsplads

I et industrikøkken skal du kunne lave meget mad, men også meget forskellig mad. Derfor har du brug for rigtig mange forskellige remedier, udstyr, maskiner m.m. Du har generelt brug for, at der i dit køkken er plads til mange forskellige ting.

Når du indretter dit industrikøkken, skal du derfor prioritere at skabe god opbevaringsplads. Det er træls at stå og arbejde i et køkken, hvor der ikke er nok plads, og hvor du er nødt til at flytte rundt på alting hele tiden. Det bliver mere overskueligt at arbejde i køkkenet, hvis alting ikke står mast sammen.

Se også:
  Tillykke med dit fuldtidsjob, nu skal du have styr på din a-kasse