Bedøm artiklen

Middelfart byder på så meget mere end det normale

Middelfart byder på så meget mere end det normale. Middelfart bugter sig et bælt omkring en perlerække af oplevelser. Lige midt i Danmark – langs den 117 km lange kyststrækning – finder du Middelfart. Byen byder på et hav af mindeværdige oplevelser og er blandt andet kendt for Bridgewalking, hvalsafari, Nordens største museum for keramisk kunst og noget af det skønneste natur – midt i Danmarks største marin naturpark: Naturpark Lillebælt. Middelfart er en by fyldt med kultur, historie og smuk natur. I Middelfart finder du alt det, du behøver for at få en uforglemmelig ferie. Middelfart har et af Danmarks bedste klimaer, så her kan du nyde solen året rundt. Middelfarts beliggenhed ved Lillebælt giver desuden mulighed for mange spændende aktiviteter på havet. Læs mere her omkring de mange oplevelser du kan opleve i Middelfart. Der er masser af mulighed for sjov og andet, så du kan komme til at få en super tid sammen med din familie.

Bridgewalking Middelfart er en unik oplevelse

Bridgewalking Middelfart er en unik oplevelse, som du ikke bør gå glip af. Bridgewalking er en guided tur over den gamle Lillebæltsbro, hvor du kan nyde den smukke udsigt og få et spændende indblik i broens historie. Bridgewalking er en sjov og adrenalinpumpede oplevelse for hele familien. Hvalsafari En anden populær aktivitet i Middelfart er hvalsafari. På en hvalsafari får du mulighed for at se de store hvaler på nært hold og lære mere om disse imponerende dyr. Hvalsafari er en sjov og spændende oplevelse for alle aldre.

Se også:
  Sådan kommer du i gang med at lave dine helt egne 3D-print!

Spændende aktiviteter og attraktioner

Middelfart byder på mange andre spændende aktiviteter og attraktioner, såsom Nordens største museum for keramisk kunst, et unikt vandland med massage- og boblebad, en smuk zoologisk have samt et spændende udvalg af butikker og restauranter. Uanset hvad du er til, så kan du finde det i Middelfart.