Bedøm artiklen

De fleste virksomheder er startet med kun at sende et par pakker ud om dagen. Pludselig har I ramt rigtig med jeres markedsføring og I har nu et luksusproblem. Nemlig, hvordan håndterer vi alle de nye pakker, som vi skal udsende.

Det vigtigste er, at I har helt styr på jeres logistik. Her er det vigtigt, at I vælger de rigtige paller. Når I får mange salg, bliver I nødt til at få fat i paller, så I kan flytte flere pakker rundt på lageret ad gangen. Du kan se mere her om både ved køb og salg af paller.

Få et moderne lager

Det allerbedste, I kan gøre for jeres virksomhed, er, at I får et varelager. Det skal være så stort, at I har mulighed for at flytte paller rundt på den. På mange varelager kan I få det på den måde, at I kan køre paller hen til der, hvor postvæsnet kommer og henter dem.

I skal sørge for at gøre så mange processer automatiske som overhovedet muligt. I starten kan det vise sig at være dyrt. Men på sigt kommer I til at spare mange penge, når I begynder at få flere ordre ind.

Benyt et lagerstyringssystem

Med et nyt større lager kommer der også mere kontrol. For I kan ikke længere regne med, at en person kan huske det hele. I har brug for et system, hvor alt bliver noteret.

Det er muligt, at I kan håndtere det uden, når I kun er to personer. Men for hver ansatte bliver det mere besværligt.

Mange nye lagersystemer koster pr. bruger, så det behøver ikke være vanvittig dyrt at komme i gang. Med et lagersystem ender I med at spare gevaldigt mange penge på den lange bane, da I ikke bruger unødvendigt tid på at lede efter noget.

Se også:
  Oplev kvalitet og komfort i højsæde på hotel i hjertet af Aarhus