Bedøm artiklen

Annonce

Der er mange måder, man kan lave en god flyver på. Det er alt efter, hvem din målgruppe er samt hvad dit budskab er i flyeren. Det vigtige er, at man skal kunne fange menneskers opmærksomhed, når man laver en flyver, så ens budskab og formål kan nå ud til dem.

Tips til flyer

En gennemtænkt og veldesignet flyer bør være iøjnefaldende dvs. nok til at folk stopper op, er interesseret og vil læse den. Den skal også være målrettet dvs. den skal tale direkte til målgruppen og generelt, de personer, du henvender dig til.

Flyers skal også være informativ, folk bør vide, hvad flyeren reklamerer for, og hvor de kan finde ud af mere fx ved hjælp af et link. Den skal også være overbevisende ved at få folk til at blive begejstrede for det, du prøver at reklamere for.

Desuden er det også vigtigt at det er letlæseligt dvs. at det står med en letlæselig skrifttype og man kan forstå, hvad der står. Man skal også huske på at bruge et ikon til at repræsentere, hvem man er samt bruge ens brandfarver, der også er med til at vise, hvem der er bag flyeren.

En flyver viser hvem du er

Hvis man er en virksomhed, der vil ud med et bestemt budskab, er det også vigtigt, at flyeren kan vise at man er professional. Dette kan gøres ved hjælp af de farver man bruger samt den skrifttype man bruger.

Hvis man er en frivillig organisation, der ønsker at folk skal komme til et bestemt arrangement, så skal man også gøre flyeren sjov og farverig. På den måde fanger man også folks opmærksomhed og forhåbentligt kommer der også nogle til ens arrangement.

Se også:
  Skift bredbånd så du finder noget der passer til dine behov

Eksemplerne er blot for at illustrere at hver person, organisation og virksomhed skal overveje flere ting inden de går i gang med at lave flyers.