Bedøm artiklen

Selvom sommeren virker langt væk, så er det stadig en god ide at begynde planlægningen allerede nu. På den måde bliver der ikke stres og jag op til ferien, og der kan være mange penge at spare. Der er flere forskellige måder at holde ferie på. I denne artikel kan du læse om hvilken ferie, der passer bedst til dig og din familie i år.

Kør selv-ferie
Der er både fordele og ulemper ved at tage bilen på ferie. Hvis man er en hel familie, der skal afsted, så kan der være rigtig mange penge at spare i transport. Derudover kan man også vælge, at man køre på skæve dage, hvis det passer bedre. Og så er det bare rigtig rart, at man har bilen med sig. For det gør, at man er mindre afhængig. Hvis man f.eks. ønsker at køre rundt og se ting, så er det rigtig rart, at man har sin egen bil. Dog er der i alle lande også mulighed for, at man kan leje en bil og køre, i mens man er afsted.

Hvis man selv kører, har man mulighed for at leje en feriebolig, og hvis det er måden, man overvejer, at gøre det på, kan man med fordel allerede nu besøge In-Italia og undersøge mulighederne her. Det er en god ide allerede nu at leje sin bolig. Da de bedste boliger ryger hurtigt, især i højsæsonen.

Man skal dog huske på, at hvis man kører på ferie med mindre børn, kan de godt blive utålmodige, og det er derfor en gode ide, at man har en masse forskelligt underholdning med til dem, så de er underholdt på turen. På den må går ferien formentlig, lidt mere gnidningsfrit.

Se også:
  Slap af på ferien: Smarte metoder skal gøre det nemmere at finde golfbolden

Charter eller feriebolig
Hvis i synes, at kør selv-ferie er for besværligt eller tager for lang tid, så kan man jo nemt finde et fly eller en charterrejse. Her sparer man lidt på transporttiden, men man har stadig mulighed for at leje en bil, når man kommer frem til destinationen.

Der er rigtig mange mennesker især børnefamilier, der er rigtig glade for charterferien. Det er med god grund, for det er rigtig nemt og bekvemt for børnefamilierne. Og der er mange andre danskere på hotellet, hvilket også gør det nemmere for dine børn at finde nogen og lege og bade med.

Derudover er det også, for mange rart, at det hele er planlagt, og man har guider med, hvis der skulle opstå problemer.

Hvis man ikke er så meget til Charterferie, kan man på hjemmesiden hideaways.dk finde alternativer. Både pakkerejser men også fly eller hotelrejser hver for sig. Så hvis man ikke er til meget kørsel, så kan man med fordel vælge at flyve og så booke hotel ved siden af. Man kan også sagtens vælge, at man flyver rundt til forskellige destinationer på sin ferie. Her kan man på kort tid nå at opleve mange forskellige destinationer.

Ferie i Danmark

Hvis vejret er godt eller man har en god grund, så kan man med fordel holde sin ferie i Danmark, for her er jo bare rigtig skønt om sommeren. Man kan spare mange penge for transport, og man kan evt. enten leje et sommerhus eller man kan bytte bolig med nogen. Dette er en rigtig god måde, at opleve Danmark og holde ferie på budget. Og i Danmark er der masser af lækre strande, og forlystelsesparker man kan besøge.

Se også:
  Trænger du til en lille get away i weekenden?

Man kan også køre rundt, og se alle de dele af Danmark man endnu ikke har oplevet. Der er noget fantastisk over, at være turist i sit eget land.