Bedøm artiklen

Du kan finde rigtig mange motionsmaskiner på det danske marked. Har du selv planer om at investere i en motionsmaskine, har du derfor mange muligheder. Det er både en fordel og en ulempe, at det gør sig gældende.

Det er en fordel, da det sikrer, at du kan finde en motionsmaskine, der er ideel for dig. Ulempen er, at det kan være svært at finde den. F.eks. er en Assault Airbike blevet en populær motionsmaskine, men det er ikke sikkert, at det er noget for dig.

Træner hele kroppen

Der er mange fordele ved en Assault Airbike. Den primære fordel er, at den kan træne hele din krop. Leder du efter en motionsmaskine, der gør dette muligt, er en Assault Airbike derfor et godt valg. Det er dog ikke din eneste mulighed i denne forbindelse.

Eksempelvis kan en crosstrainer og en romaskine også træne hele din krop. Der, hvor en Assault Airbike adskiller sig, er i forhold til modstanden. Det regulerer den nemlig selv, for giver du den gas, så bliver der også automatisk skruet op for modstanden.

Giver god modstand

Som angivet herover, kan en Airbike blive ved med at give dig modstand. Den sørger nemlig for at regulere modstanden helt automatisk, når du skruer op for intensiteten. Det er en klar fordel, da det sikrer, at du til hver en tid bliver presset, når du bruger den.

For dig, der gerne vil sikre, at du får det størst mulige udbytte fra din træning, er dette derfor et glimrende valg. Det betyder dog også, at det ikke er det rette valg for alle. Af denne grund er det vigtigt, at du sørger for at overveje, om det er tilfældet eller ej.

Velegnet til intervaltræning

Er du typen, der er vild med intervaltræning? I så fald vil du elske at have en Assault Airbike at træne på. Her er der nemlig tale om en maskine, der egner sig rigtig godt til dette formål. Faktisk er den så god til det, at man skulle tro, at den var skabt til netop dét formål.

Hvis det ikke er noget, du gør dig i, betyder det dog ikke, at det ikke er en maskine, der har noget at byde på for dig. Der er nemlig også flere andre fordele ved en Assault Airbike. Den største er dog, at den altid giver dig modstand, så du får en intens og hård træning.

Se også:
  Få hjælp hos en fysioterapeut til at afhjælpe dine smerter