Bedøm artiklen

Noget helt specielt, du kan opleve i Helsingør, er naturbingo. Og vælger du at spille med, går turen blandt andet til kohave, naturlegepladser og Gummistranden. I kommer i hvert fald godt omkring i byen, og i kan derfor også opleve en masse på en sjov og børnevenlig måde. Så læs med her og bliv meget klogere på, hvad naturbingo i Helsingør går ud på.

 

Kom rundt i Helsingørs natur på en sjov måde

På Nordhavnen i Helsingør dufter der er friskfanget fisk, og i Hellebæk Kohave vrimler der med fluer og biller i de mange kokasser. Når i vælger at deltage i naturbingo, får i en naturbingoplade, der fører jer rundt til Helsingørs hyggelige skove, strande og enge. På den måde bliver jeres vandretur gennem terrænet pludselig meget mere børnevenlig, og i kommer med garanti til at have det sjovt. Så sæt jagten ind på både harpiks, dyrespor og ekkoer og deltag i den sjove naturbingo i Helsingør.

 

Hvad kan vi forvente af naturbingoen?

Den fine bingoplade tager jer, som sagt, forbi Helsingør Nordhavn, og her har i rig mulighed for at opleve et ægte kulturmiljø. Derudover finder i også en lille fiskebutik, en legeplads og en grillplads, hvor hele familien kan lave mad. På Gummistranden har i mulighed for at mærke havbrisen og slå smut med stenene. Det er til gengæld noget helt andet, i kan opleve, når i når til Hellebæk Kohave. Her kan i til gengæld hilse på en masse søde køer, og herfra kan i tage videre til Nyrup Hegn, der er en del af nationalparken Kongernes Nordsjælland. Og når først i når til skoven, kan i være heldige at finde spor efter de mange dyr, der bor der.

Se også:
  Kan et abonnement gøre dit liv nemmere?