Bedøm artiklen

Når du ikke er fra København, kan det være meget svært at finde rundt i byen. Hvis du således er flyttet til København grundet for eksempel arbejde eller bolig, så kan det være meget rart at få nogle gode tips til at lære byen bedre at kende – og gerne hurtigt. Et par af disse tips kan du få her.

Læs en netavis om København

En rigtig god måde at lære København bedre at kende er ved at læse en netavis om København. Du kan for eksempel læse i koebenhavnsnetavis.dk. Du kan få nogle relevante nyheder og artikler, som er propfyldt med info og detaljer om København, hvilket kan hjælpe dig med at få større kendskab til byen.

Tag en tur rundt omkring København

Du kan også tage en god tur rundt omkring København. Du kan for eksempel tage cyklen og cykle rundt i København og bide mærke i alle de store og små dele af København. Du kan også vælge at tage en lang gåtur. Du kan også hoppe med på sightseeing med bus i København.

Lær dine nye naboer at kende

Hvis du er flyttet ind i en ny bolig i København, så kan du sørge for at lære dine nye naboer at kende. Du kan starte med at introducere dig selv til dine naboer og eventuelt lave en aftale, så I kan sidde og lære hinanden at kende.

Dine naboer kan hertil hjælpe dig rigtig meget med at lære byen og omgivelserne af din bolig bedre at kende. Det kan være, at de har nogle gode informationer, som ville være svære at hente andre steder.

Se også:
  Prøv en lækker restaurant med sushi på Østerbro

Meld dig ind i facebookgrupper

Der er også en masse facebookgrupper om København, som du med fordel kan melde dig ind i for at lære byen at kende og få et bedre indblik i, hvad der foregår i din by.