Bedøm artiklen

Annonce

Er du kommet til den del af dit liv, hvor du skal købe dit første rigtige hjem, skal indrette og finde dig tilpas? Så kan der være mange ting, som kan være uoverskuelige, at skulle holde styr på. Her kommer en guide, som kan give dig en hjælpende hånd til at gøre boligkøbet og indretningen deraf meget lettere.

Der er flere måder, at komme godt til rette i den nye bolig. Først og fremmest, så skal du finde en god måde at finansiere denne på og for det andet, så skal du have nogle flotte møbler. En god finansiering giver tryghed og de rigtige møbler skaber det hjem, som du kan føle dig hjemme i.

I artiklen her vil vi komme ind på disse to områder, sådan at du starter dit boligejer liv bedst muligt. Skulle du have nogle ekstra tips og tricks til hvordan at man kan gøre boligdrømmen endnu sjovere, så skriv gerne til os.

 

Finansier huset med realkredit

Benyt realkredit til dit boligkøb

Har du svært ved at finde nok kapital til jeres drømmebolig? Så skal du måske overveje at tage et realkreditlån. Det gode ved realkredit er at du, som låntager, får et billig lån og långiver får en sikker løsning.

Realkredit kan giver dig muligheder

Det er ganske normalt, som dansk boligejer at tage et lån. Faktisk er der så mange danskere, som gør det, når de køber hus, at det er specielt hvis man ikke at gøre det. Et lån kan give dig muligheden for at få den bolig, som du drømmer om. Lånet kan nemlig hjælpe dig med få de sidste penge, som du mangler. Herefter betaler du af i en årrække.

Se også:
  Dette skal du være opmærksom på, inden du vælger internetudbyder

Det er meget fornuftigt at sætte sig ind i realkredit før du låner. Det ville give mening, at holde øje med hvad du skal betale i fx renter på realkredit. Det er også muligt at omlægge dine lån, da det kan spare dig flere penge på sigt.

Måden hvorpå et realkreditinstitut skaffer penge til en boligejer er følgende. Der udstedes obligationer, disse obligationer sælges på børsen til en investor. Måden hvorpå investoren får sine penge tilbage er ved at boligejeren betaler renter og fradrag. Det er realkreditinstituttet holder styr på likviditeten mellem de to parter. Dette system har kørt i mere end 200 år, hvilket betyder at system fungerer.

Læs mere om realkredit ved at følge linket her.

 

Find gode møbler i bilka

Find det rette inventar til din nye bolig

Når huskøbet er på plads og aftalen er underskrevet, så er du klar til at skulle flytte ind. Her kommer du til næste step på vejen til drømmeboligen. Huset bliver nemlig ikke et hjem før du har indrettet det, sådan at det passer helt perfekt for dig og din familie.

Hvordan vil jeg indrette mit hus?

Du har måske allerede nu en forestilling om, hvordan du ønsker at din nye stue skal se ud eller hvordan soveværelset skal indrettes. Men her er det vigtigt at huske, at dit hjem er et levende organisme, der hele tiden vil ændre sig efter dine personlige behov og hvad tidens trend er. Det er derfor et smart træk at tænke langsigtet og ikke forhaste sig med køb af nye møbler.

Se også:
  Det ønsker årets konfirmander sig i gave

Hvis du muligheden, så vælg at investerer i møbler som ikke kommer til at gå af mode lige foreløbigt eller som kan holde i mere end 1-2 år. Det kan godt betale sig, at købe kvalitet ellers kan det nemlig hurtigt komme til at løbe op i mange penge, hvis man skal købe nye møbler hvert år.

Store rum, mange muligheder

Det ses af mange nye huse har store rum, med mange funktioner. Du kan derfor let dele dine store rum op i flere sektioner, ved blot at tilføje de rigtige møbler. Er den nye stue stor, kan det være svært at overskue hvordan at denne skal indrettes. Ved at vælge de rigtige møbler og placering kan du gøre det endnu nemmere for dig selv. Indret i grupper, så du får en spiseafdeling og en sofaafdeling. Ved at skille de 2 sektioner tydeligt ad, skaber det mere harmoni og kan få rummet til at virke mere overskueligt og hjemligt. Et ekstra tip er at skabe rummelighed med tæpper. Tæpper kan nemlig være med til at markere områder i store rum, så man kan se hvor møblerne hører til og hvor sektionerne skilles.

Ved at inddele de store rum i de førnævnte sektioner kan du skabe en rigtig god dynamik. Det kan gøre din stue lettere og mere friskt at være i. Ligeledes kan det skabe en følelse af hygge på en helt ny måde. Den gamle opstilling kan ligeledes være fornuftig at bryde fra tid til anden. Når du laver nye sektioner og opstillinger kan du nemt skabe en frisk følelse. Denne friske følelse kan opstå uanset om du har boet i boligen i et par år.

Se også:
  Find ny lejlighed online med LejBoliger

Køb af møbler

Der findes mange udbyder og alternativer når du kommer til købet af møblerne. De kan både købes i fysiske butikker og på online sider. Mange vælger også at kigge på det alternativ som hedder at købe det brugt. Lige nu er der en trend hvor man mixer nye og gamle møbler, de fleste vælger dog at købe de store og mest basale møbler, som sofa, spisebord og seng, fra ny. Online er udvalget stort og det er for mange, langt mere overskueligt at kunne kigge på, når de skal vælge de rigtige møbler.

På www.bilka.dk kan du gå på opdagelse i deres boligafdeling, som har alt hvad du har behov for, til gode og fornuftige priser. Når du køber online, får næsten altid dine møbler leveret frit til døren, hvilket betyder du ikke skal ud og låne svigerfars trailer.

 

Hvorfor gøre det på denne facon?

Det betyder altså at du  på den måde kan lave en god samlet løsning, som kan fjerne noget af alt den flytte stress, som så mange snakker om. Dejligt ikke?

Vi håber, at du med denne artikel har fået god inspiration. Inspiration til hvordan du skal gribe din personlige boligdrøm an. Som tidligere nævnt, så hører vi gerne fra dig, hvis du har nogle flere tips og tricks.