Bedøm artiklen

Det er ikke alle, der ved det. Men Bakken nord for København er faktisk verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Med dens over 400 år på bagen, 33 både klassiske og moderne forlystelser, friluftsscener med alskens underholdning og status som hjemsted for den populære Cirkusrevyen siden 1935, er og bliver Bakken bare et af københavnernes foretrukne udflugtsmål.

Og det er også både offentlige og private organisationer over hele Danmark efterhånden har opdaget.

Flere og flere ledelser, festudvalg og personaleforeninger som ønsker at planlægge en firmatur ved København har fået øje på bakken som det oplagte mål. Et alsidigt sted, hvor man kan planlægge både klassiske og innovative teambuilding og udviklingsaktiviteter for ledelsen og medarbejderne, servere den gode årlige sommerfrokost eller middag og måske lade folk slå sig lidt løs bagefter på et af Bakkens gode dansesteder efter den gode indsats på jobbet.

 

Teambuilding i skoven

Den gode start på firmaturen starter ofte med en klassisk hestevognstur gennem den smukke Dyrehave, måske til et sted ude i skoven for at blive udfordret ved private teambuilding arrangementer, eller måske bare med en god gammeldags gang rundbold eller kongespil. Dysterne kan selvfølgelig også finde sted på selve bakken ved en såkaldt 5-kamp, hvor deltagerne får lov at dyste i fem forskellige discipliner som f.eks. bueskydning eller bold kast. En god firmatur skal selvfølgelig også indebære både god mad og noget godt til ganen.

 

Matador eller øltour?

Ovenstående skovtur kan kombineres med en lækker picnickurv. De fleste vælger dog at bevæge sig ind på en af Bakkens gode restaurationer for at nyde en lækker luksusmenu, der f.eks. kan være italiensk eller fransk inspireret, eller med fokus på den gode gammeldags danske mad. Den danske mad vil i hvert fald være oplagt, hvis man vælger at arrangere festdelen af firmaturen på den nye men allerede ret kendte Korsbæk på Bakken, hvor deltagerne bydes på en mindeværdig rejse i tid og sted tilbage til den evigt populære tv-serie Matadors kendte steder som f.eks. Lauras Køkken eller Varnæs’ dagligstue. Er det de mere tørstige typer, man har med på firmatur, kan man i stedet for Korsbæk vælge at tage på Bakkens særlige øltour. Her får hver deltager udleveret deres helt eget øl-smageglas, som medbringes rundt på Bakkens barer og pubber. Hvert sted får man så fyldt glasset op med husets helt egen specialøl. Skål og velkommen på Bakken!

Se også:
  Har din virksomhed brug for visuel identitet?