Bedøm artiklen

Alt tyder på, at E-handlen kun ser ud til at stige i omfang, hvorfor flere og flere butikker hopper med på bølgen og udvider med webshops. En velfungerende webshop skal, som de fleste med bare en lille portion it-kendskab er klar over, gerne udmærke sig på en lang række af parametre, heriblandt brugervenlighed, design og hastighed, for at sikre forbrugerne de bedste serviceoplevelser, hvilket giver udslag i en tilsvarende høj konverteringsrate.

WordPress er det mest anvendte CMS-system til opsætning af hjemmesider på verdensplan, og det er således hensigtsmæssigt at være skarp på softwaren i forbindelse med hjemmesidens identitet som en vigtig del af en overordnet markedsføringsstrategi.

Hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig øge eller få genopfrisket, din eksisterende viden om WordPress, og hvorfor softwaren er essentiel, når det kommer til opsætning og optimering af hjemmesider.

WordPress – værd at vide

Som sagt er WordPress det mest benyttede CMS på en global skala i både privat- og erhvervsmæssig sammenhæng, og det er bestemt ikke for ingenting. Den gratis og brugervenlige software er baseret på open source, hvorfor det giver muligheden for selv at tilgå kodningen og på den måde ændre sitets funktionalitet alt efter forgodtbefindende. Du kan også ændre temaer efter ønske, hvis du går ind og arbejder en smule med HTML og CSS. Hertil skal det selvfølgelig også nævnes, at du fint kan strikke din hjemmeside sammen uden at kode.

En anden stor fordel ved WordPress er den store brugerbase, så man står sjældent alene med eventuelle tekniske problemer. Ydermere er WordPress integrerbart med mange andre systemer, da mange firmaer generelt forsøger at udvikle produkter, som er kompatible med systemet. WordPress er desuden SEO-venligt, da det giver det bedste udgangspunkt for en højere placering i de organiske søgemaskineresultater, og du kan nemt installere et SEO-plugin til systemet.

Se også:
  Har du brug for advokathjælp til konkurssag?

Bureauerne kommer dig til undsætning

Selvom ens arbejde eller hobby har en it-relateret karakter, så er det ikke alle systemer, plugins, templates og generelt bare software, som man nødvendigvis er skarp på – især hvis man i højere grad er interesseret i hardwaresiden.

Hvis du ikke selv ønsker at rode med WordPress i længere tid ad gangen, kan du med fordel henvende sig til et bureau, som kan klare teknikaliteterne. Reklamebureauet Konceptas fra Herning er et af de digitale bureauer, som bl.a. kan tilbyde hjemmesideudvikling i WordPress. Hjemmesideekspert hos Konceptas, Morten Bæk, udtaler i den forbindelse: “Vi tilbyder hjemmesider i WordPress, fordi vi kan skræddersy designet samt backenden 100 % efter kundens ønsker og behov”, og du kan derfor få skabt en digital identitet med en professionel hjemmeside hos Konceptas, da denne er altafgørende for en succesfuld branding og markedsføring, hvilket jo giver udslag i forbindelse med trafik og omsætning.

Bureauerne kan, bistå dig på adskillige områder i forbindelse med opsætningen – hvad end det drejer sig om den grafiske og visuelle identitet eller i højere grad om mere tekniske specifikationer som brugervenlighed, hastighed, synlighed osv., som du måske ikke selv har tid til at give dig i kast med. Hvis du følger linket her, kan du således få professionel assistance til at få lavet en WordPress hjemmeside, som står fuldkommen skarpt på alle parametre.