Bedøm artiklen

Det komplette økonomisystem fra Uniconta håndterer mange opgaver relateret til drift og økonomi. Det skaber stor fleksibilitet hos den enkelte virksomhed.

Når virksomhedens aktiviteter udspringer af flere forskellige platforme og arbejdsprocesserne er komplicerede, er det krævende at skabe et fleksibelt arbejdsliv. Hvis arbejdsprocesserne er langsommelige, manuelle og ufleksible, bliver det også svært at holde på medarbejderne. Et økonomisystem fra Uniconta er nemt at integrere og yderst brugervenligt med dets intuitive design. Fordi det er baseret på Microsoft teknologi, kan det nemt indgå i jeres nuværende IT-setup.

 

Drop bekymringer om IT-nedbrud

Der er stor sikkerhed forbundet med at investere i det komplette økonomisystem fra Uniconta. Uniconta installeres lokalt, mens al data gemmes på en ekstern server. Med Unicontas cloudbaserede økonomisystem undgår I en masse filhåndtering og langsomme eller manuelle arbejdsprocesser. Der foretages hele tiden backup, og I bestemmer selv, hvilke enheder filerne skal være tilgængelige på, ligesom I frit kan vælge, hvilke medarbejdere, der skal have adgang.

 

I en globaliseret verden betyder et godt overblik alt

 

I en globaliseret verden kan det være nødvendigt med løbende tilpasninger, og det er nemt at vælge tilpasse Unicontas komplette økonomisystem til den enkelte virksomheds behov. Med det komplette økonomisystem kan I også på en enkel måde følge med i virksomhedens udvikling. Det er fx nemt at foretage en månedsrapportering, der viser de aktuelle nøgletal.

 

Øg hastigheden

Med et komplet økonomisystem fra Uniconta er det slut med bekymringer om manglende backup eller forvirring omkring data. De administrative processer får et gevaldigt løft med Unicontas komplette økonomisystem, der rummer en bredde, som er helt nødvendig for mange mindre og mellemstore virksomheder. Større virksomheder har ofte brug for ordre- og lagerstyring, økonomistyring, projektstyring og meget andet. Unicontas økonomisystem øger hastigheden overalt i virksomheden, uden et behov for eksterne konsulenter. En væsentlig fordel, når flere afdelinger arbejder sammen, og den præcise kommunikation i hverdagen er yderst vigtig.

Se også:
  Stigende behov for juridisk oversættelse i virksomheder og privat