Bedøm artiklen

Aarhus er en by med mange muligheder, og af netop den grund er der også oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Skal du således havde børnene med på enten en dags- eller weekendtur, kan du rolig tage dem med til Aarhus. Her vil i med garanti få en masse gode oplevelser, og lige her har vi samlet lidt inspiration til dig. Læs mere her og bliv meget klogere på, hvad i kan foretage jer, når i besøge den jyske hovedstad.

 

Hold børnene aktiveret ved Dokk1

Først og fremmest kan i med fordel besøge Dokk1. Dokk1 er nemlig et kulturhus, og her finder du blandt andet et stort hovedbibliotek, men også en lang række gratis oplevelser for børn. Så er dine børn ikke til at sidde stille og rolig at læse en bog, kan du gøre brug af de sjove udendørs legepladser eller nogle af de mange andre aktiviteter, der helt sikkert nok skal holde dine børn beskæftiget. Og når i er klar til en pause, kan i gå på caféen og spise en is.

 

Brænd krudt af hos Leos Legeland

En aktivitet, der dog altid hitter hos børnene, er en tur til Leos Legeland. Det er nemlig et legeland, der byder på aktiviteter til enhver smag. Gå på opdagelse i babyområdet, boldhavet eller piratskibet. I kan også bruge energi på de mange trampoliner og rutsjebaner, og dette er altså blot et lille udsnit af, hvad du og dine børn har mulighed for at opleve hos Leos Legeland i Aarhus. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at i alle får brændt en masse krudt af, hvis i bruger dagen lige her. Så skynd jer og pakke alles jeres ting og kom afsted til den jyske hovedstad – i vil ikke fortryde det!

Se også:
  Gør din arbejdsdag mere effektiv med en computerstander