Bedøm artiklen

Vi er virkelig kommet nogle kolde tider i møde, og du mærker det nok også virkeligt, når du bevæger dig ud. Der er ikke så meget sol længere, og hvis der er sol, så hjælper det bestemt ikke på den ekstreme kulde, der overtager det hele. Det er desværre sådan, at vi nu er i en kold tid, og det er der mange af os, der slet ikke kan holde til. Det er rart nok at sidde og kigge ud på sne, men det er noget andet at være ude i sneen eller regnen – så er det koldt. Vi kommer her med nogle gode råd til, hvordan du kan sikre dig, at du ikke bliver helt syg af at være ude i det vejr.

Regnvejr

Når der er regnvejr, er det lidt mere besværligt. Selv hvis du har taget din varmeste frakke på, kan den blive helt gennemblødt, og så har du det bestemt ikke særlig godt efterfølgende. Regntøj må være løsningen i sådan et vejr. Det kan godt være, at du ikke har det så godt med regntøj, fordi det både ikke ligefrem er det flotteste overtøj, og herudover kan det godt føles meget indelukket at have det på pga. stoffet. Dog er der bare heller ikke noget værre, end når man er helt gennemblødt og våd pga. regnvejret.

Hue og vanter

Der er mange, der ikke tænker over det, og det gælder måske også dig, men en hue og et par vanter kan altså gøre en stor forskel på, om man fryser eller ej. Ørene bliver varmet og fingrene, og man kan virkelig mærke, hvis man ikke har noget på fingrene, så fryser man blot endnu mere. En varm jakke er også et must, når vi kommer ned på disse grader, som vi har haft på det sidste.

Se også:
  Skal du optage forbrugslån? Få nyttige tips her