Bedøm artiklen

Familietid er helt sikkert meget værd, og det er også vigtigt at værdsætte det. Men vi kender det jo alle sammen godt. Vi har ikke så meget tid i hverdagen, og det hele kan godt gå meget hurtigt. Vi tænker på vores egne pligter og arbejde og stresser over det. Der er mange faktorer, der spiller ind på, at vi ikke altid orker at prioriterer det.

Herudover kan teenageren også være svær at slæbe med, fordi hun hellere vil hænge ud med sine veninder. Dog er der altså nogle ting, som du kan lave, så hele familien faktisk ender med at prioritere det. Tro mig, selvom det kan virke uoverskueligt, så ved du, at du i sidste ende får mere energi ud af at bruge tid med din familie, end den energi du bruger på at være der.

Klatreparker

Hvis du har børn i forskellige aldre, så er det perfekt at tage nogle ture hen til steder, hvor de alle kan engagere sig uanset alder. Det kan være svært, når du selv skal sidde og være kreativ, men der er heldigvis mange steder, hvor det kan fungere. Tag på tur i en hyggelig klatrepark, og nyd hvordan det endelig er at være sammen alle sammen. Der findes forskellige parker, så det hele skal nok gå.

Prioriter tiden

Tit kan det føles som om, at tiden løber fra jer alle sammen, og du havde måske tænkt på, at i skulle lave noget, men det blev til ingenting. Det er en ubehagelig følelse at sidde med, og derfor er det langt nemmere, hvis i tager et bevidst valg om at prioritere det. Det kan være ved at aftale det og sætte det i kalendere. Sådan ved alle, at i har en aftale på det tidspunkt, og så kommer i nemt ind i en rytme.

Se også:
  Sådan kan du komme ud, selvom landet er lukket ned