Bedøm artiklen

Annonce

Vi kender det alle sammen. De ikoniske nytårsfortsæt. Dog kan ligeså mange af os nikke genkendende til, at den sætning der ofte efterfølger nytårsforsættet, at man ikke har fået det opfyldt. For problemet ligger nemlig ikke i, at vi gør os nogle ideer og tanker om, hvordan vi gerne vil udvikle os. Problemet ligger i, at de mål, som vi nu engang sætter os, bliver for ambitiøse i forhold til de midler, som vi har til rådighed for at opnå målene.

Sagt på en anden måde, så har langt de fleste mennesker tendens til at gøre det meget mere kompliceret for dem selv, end de burde.

Som de fleste nok er bekendt med, så er der særligt en synder, der plejer at komme snigende. Netop den travle hverdag. Det er som om, at hver gang, at man sætter sig noget nyt for, så skal det altid være den travle hverdag og den famøse ’tid’, der kommer og ødelægger det. For hvis man havde alt tid i verden, så havde det jo intet problem været at få ordnet alt.

Men i år, skal det være anderledes. Kickstart 2020 med boksetræning – find de nyeste boksepuder her. Prøv at forestil dig, at når du skal træne, når du nu engang har tid, så kan du bare gøre det derhjemme. Du kan eksempelvis have boksepuden i en kælder eller lignende, og så når børnene er puttede, eller du lige har tid, så kan du gå ned og få trænet, og samtidigt ikke være langt fra hjemmet, hvis der nu skulle blive brug for dig, eller du skulle få brug for nogen.

Se også:
  Sådan bliver du klædt godt på til golf

Det er træning, der er realistisk at opnå, at få gjort og at få udført, og så behøves det ikke at blive gjort mere kompliceret.