Bedøm artiklen

Som virksomhed er man konstant underlagt en form for konkurrence i forhold til konkurrenter inden for samme branche. Med søgemaskineoptimering kan du slå dine konkurrenter, og WeMarket kan helt simpelt sørge for, at kunderne finder dig før dine konkurrenter.

Vi kender det formentlig selv, når man hurtigt foretager en søgning på nettet, vælger man ofte det første og bedste resultat. Man kører måske ned til tredje eller fjerde valgmulighed, men det er de færreste, der skifter til side 2 eller 3. Derfor har det altså stor betydning for din virksomhed, hvorledes dit website rangeres i Google-søgninger og derfor kan det betale sig samt få betydning for hele virksomhedens succes at få foretaget en søgemaskineoptimering.

WeMarket har erfaring inden for arbejdet med SEO i de allermest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, hvor det har særlig betydning for virksomhederne at blive fundet før konkurrenterne, da de konstant kæmper om kunderne. WeMarkets kunder opnår altid de bedste placeringer, og det kan derfor illustrere en afgørende betydning for salget for virksomheden at gøre brug af søgemaskineoptimering.

Gør brug af WeMarkets kompetencer

Wemarket tilbyder forskellige kompetencer og tiltag inden for søgemaskineoptimering. Først og fremmest foretager de en teknisk website analyse, som indebærer en 360 graders gennemgang af virksomhedens website, hvormed problemstillinger kan identificeres. Problemstillinger kan påvirke websites performance og gøre, at Google ikke læser websitet korrekt, hvormed chancen for at rangere højt på dine søgeord bliver minimale. Dette er derfor et væsentligt tiltag for at optimere dine chancer for høj rangering.

Derudover indebærer WeMarkets kompetencer en hastighedsoptimering, hvormed de garanterer lynhurtigt load-tid, som kan have stor betydning for, at kunderne vælger websitet. I den forbindelse har de mobile søgningers overhaling af søgninger fra desktops medført, at der stilles større krav til websites responsivitet og store krav til hurtig load-tid. Med en strukturering af data øges din virksomheds synlighed og din klikrate. Samtidig foretages der i fælleskab en søgeordsanalyse, således at du og din virksomhed i fælleskab med WeMarket finder de helt rigtige søgeord for netop din virksomhed. En grundig samt fyldestgørende søgeordsanalyse ses som selve fundamentet for god søgemaskineoptimering. Analysen indebærer, at WeMarket sætter sig godt i din virksomheds kerneforretning og analyserer din målgruppe. Med linkbuilding skaffes både stærke og brancherelevante links.

Se også:
  Sådan får du mere ud af en mindre lejlighed

Ydermere tilbydes fokus på lokal SEO og international SEO, hvilket hjælper din virksomhed med at blive den fortrukne virksomhed i dit lokalområde, hvor international SEO hjælper forretningen ud over landets grænser. Som sidstnævnte fremhævet tiltag yder WeMarket Online Reputation Management, hvilket er med til at skabe et godt omdømme på nettet.

Få din virksomhed foran i køen

Undgå at blive overhalet indenom af andre virksomheder, som gør brug af søgemaskineoptimering. Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket og har dermed rykket sig opad på ranglisten. Kontakt WeMarked og få en snak om, hvordan din virksomhed på bedst mulig måde får optimeret sine søgeord. De erkender, at mange virksomheder selv varetager søgemaskineoptimering, men de mener de kan rykke virksomheden op i den digitale superliga og dermed dominere søgeresultaterne inden for det marked, din virksomhed opererer i.