Bedøm artiklen

Annonce

En ordentlig kost og en god nats søvn i en ordentlig seng er med til at forbedre dit liv markant. Selvfølgelig, hvis du skal gøre noget ekstra godt for din krop, skal du også have gang i den fysiske aktivitet, men til den sunde sjæl i et sundt legeme handler det om at spise sundt og sove godt og sove nok.

Hvad er den gode kost?

 

En god kost, som giver dig et godt liv, er først og fremmest varieret kost. Der findes rigtig, rigtig mange forskellige spændende kure af alle mulige slags – både slankekure, juicekure og så videre. Men vil du have en sund krop, både udvendig og indvendig, så handler det først og fremmest om at spise varieret og spise meget frugt og grønt. På den måde får du de vitaminer og mineraler, du skal bruge, og du bliver bare mere glad.

 

Samtidig skal du selvfølgelig have både det protein, fedt og kulhydrater, du skal bruge. Derfor er det også godt at variere mellem hvilken type kød, du spiser til din mad. Kylling, kalkun og magert oksekød er blandt de bedste typer.

 

Udover det skal du selvfølgelig bare tænke på, hvad du putter i munden. Der er ikke noget i vejen for en fyraftensøl eller fredagsslik, men indtag det i moderate mængder. Så er du godt på vej til at få en glad krop.

En ordentlig seng giver god søvn

Den anden ting, der er vigtigt, for at have en sund krop handler om den gode søvn. Du skal have de 7-8 timer per nat, selvom du måske tror på, at du kan holde til andet. Men vil du have en glad krop, der klarer hver dag som en leg, så er vigtigt, at du går i seng den time før, så du får en rolig og ordentlig nats søvn.

Se også:
  Hvad er filtrering?

 

Men for at du kan sove bedst muligt, kræver det også en ordentlig seng. For er sengen dårlig, så får du også en dårlig nat, hvor du ligger og vender og drejer dig. Du kan med fordel købe en kontinentalseng, som er en af de mest komfortable senge, der findes. Ikke alene er de gode, men de bliver også testet, så du får den bedste seng at sove i. Kontinentalsenge bliver for eksempel testet på, hvor gode fjedrene er til at holde, hvor åndbare madrassen er, om den tilpasser sig sovepositionen, og hvordan man sover på den, alt efter hvor meget man vejer.

 

Når du har fået fat i en ordentlig seng med gode madrasser, kan du med fordel også sørge for en ordentlig dyne og puder, der former sig efter dit hoved. På den måde har du mere lyst til at gå i seng om aftenen, og du er sikker på at få en dejlig nats søvn.

 

Og når du har sovet godt og spist sundt og varieret i nogle uger, så vil du opleve, hvordan din krop bare bliver gladere og mere frisk. Til den tid kan du så overveje, om du vil begynde at løbe eller dyrke anden motion.