Bedøm artiklen

Skanderborg har lige præcis det, langt de fleste af os drømmer om. Den fantastiske by og dens omgivelser byder på både smuk natur med slyngende åer, klare søer, dybe skove og lokkende ’bjerge’. Men udover en helt unik natur, så kan du i Skanderborg også opleve spændende attraktioner og ikke mindst nogle utroligt herlige muligheder for at folde dig ud – og både til lands og til vands. Så læs mere her om Skanderborg med det samme, og overvej om ikke det er din næste feriedestination.

Afslappende fisketur til Skanderborg

Der er mange fiskere, der strømmer til Skanderborg og omegn – og med god grund. Søhøjlandet er nemlig kendt for sit ualmindeligt gode fiskevand, og vælger du derfor at besøge Skanderborg og omegn, kan du få intet mindre end 19 forskellige fiskearter på din krog. Fang for eksempel populære fiskearter som sadarter, aborrer og ørreder. Er du således helt vild med at fiske, og ønsker du og dine venner at tage på en fiskeferie sammen? Så kan i med god grund vælge Skanderborg – det ville i hvert fald være det helt rette valg!

Kanotur med picnic og overnatning i det fri

Er fisketure dog lige afslappede nok for dig? Er du til lidt mere action? Så kan du i stedet vælge at tage alle dine venner med på en kanotur. Kanoturen kan nemlig noget helt særligt, og i kan komme på en hyggelig rejse sammen, der byder på både picnics og teltovernatninger. Der er nemlig et hav af rastepladser og campingpladser langs åen, som i kan overnatte ved. Så vælg en kanotur i naturen omkring Skanderborg og få lidt sol i hovedet og vind i håret. Det vil helt sikkert blive en tur, i sent vil glemme!

Se også:
  Sjove familieaktiviteter i Aalborg