Bedøm artiklen

Danskerne har længe været kendt for deres seksuelle frisind, og det er efterhånden ganske få ting, der stadig er et tabu her i vores lille land. Selvom der stadig kan være mange fordomme mod brugen af sexlegetøj, er markedet for det boomet de seneste år. Undersøgelser har faktisk vist, at hele 63% af de danske damer har mindst ét sexlegetøj hjemme i sengebordsskuffen. Sexlegetøj bliver stadig mere og mere populært for hver dag, der går – både for singler og i parforholdet.

Uanset om du er erfaren bruger af sexlegetøj, eller om din nysgerrighed kun lige er blevet vakt, så kan du her få lidt inspiration til et mere kreativt sexliv.

 

Til dig selv eller til parforholdet

Mange tror måske, at sexlegetøj kun er til eget brug. Og selvom det som regel også er det, det bliver brugt til, behøver brugen af sexlegetøj ikke kun at være et onemanshow. Meget sexlegetøj er nemlig beregnet til at gøre sexlivet bedre for begge parter i soveværelset og bruges ofte til at gøre parforhold mere intime. Sexlegetøj er altså ikke en slags erstatning for kærlighed og nærvær, men bør i højere grad ses som et effektivt værktøj og en hjælp til et mere erotisk sexliv.

 

Slip for butikkerne – køb sexlegetøj på nettet

Selvom emnet ‘sexlegetøj’ bliver et mindre og mindre tabu, så er det for mange stadig meget grænseoverskridende at skulle gå ind i en fysisk butik og købe nyt til sengebordsskuffen. Hvad nu, hvis nogen ser os gå derind? Og tør vi overhovedet at bede ekspedienten om hjælp? Og hvad vil han dog tænke om os?

Derfor handler mange sexlegetøj på nettet. Det kan være meget nemmere at gå online, da du her finder masser af skriftlig vejledning i det store udvalg. Når du modtager din bestilling, kommer den selvfølgelig i en diskret indpakning.

Se også:
  6 tips til at holde den bedste børnefødselsdag