Bedøm artiklen

Det varierer meget fra person til person, hvad der får dem til at føle sig ordentligt underholdt, og hvornår de har lyst til at være underholdt. Nogle nyder at sidde i deres egne tanker og er ofte tilstrækkeligt underholdt af det, og andre har brug for, at der sker noget hele tiden for, at de ikke keder sig uudholdeligt.

Igangsæt hjerneaktiviteten tidligt

I hverdagen er det for B-mennesker som regel ufatteligt hårdt at åbne øjnene, svinge benene ud over sengekanten og bevæge sig ud i køkkenet for at spise morgenmad. Derfor kan de have behov for noget til at holde dem vågen og vække deres system til live igen efter en behagelig nats søvn. Hertil vil de flestes første bud på et mirakelmiddel nok være kaffe, og det er også funktionelt for størstedelen af de udfordrede B-mennesker.

Indimellem kan der dog være brug for lidt ekstra underholdning til hjernen, så den holder sig i gang. Det kan være noget så simpelt som at læse nogle nyheder eller andre artikler om underordnede emner. Du kan for eksempel læse på en netavis fra Gribskov. Dermed får du noget information ind at arbejde med, og dine tanker og refleksioner igangsættes langsomt.

En anderledes familieudflugt

I børnefamilier vil børnene typisk komme med en masse indvendinger i de kedelige weekender, hvor der absolut ingen planer for aktiviteter er. Det får i sidste ende tit overtalt forældrene til at give sig og tage hele familien på en tur ud af huset. Er det dig, der i denne situation er forælder, kan du for eksempel foreslå Nordsjællands Fuglepark i Gribskov kommune. Det er et sted, som vil kunne interessere alle aldersgrupper i familien, da det er svært ikke at bryde sig om at kigge på de søde og smukke skabninger, som mange af fuglene med deres farverige fjerdragter er.

Se også:
  Dette kan du lave i juleferien