Bedøm artiklen

Drømmer du også om at prøve kræfter med boardet og bølgerne? Måske har du prøvet at surfe en enkelt gang og syntes egentlig, at det var meget fedt? Surf bliver mere og mere udbredt, og det er ikke kun forbeholdt folk, der bor tæt på kysterne eller dedikerer hele deres liv til sporten.

Rundt omkring i verden findes der et hav af fede surf-destinationer, der har gode bølger til begyndere. Der arrangeres ugentlige surf-camps, der byder på en afslappet surfer-stemning.

Skal du booke din surf-tur, inden du har fået løn? Så kan du hurtigt og nemt låne penge hos kviklaaneren.dk.

Portugal

Ud fra Portugals Atlanterhavskyst ligger surf-paradiset Ericeira. Bølgerne her er perfekte for begyndere, og vælger du den rigtige surf-camp, vil du være oppe og stå på bølgerne på ingen tid.

Mange surf-camps tilbyder fulde pakker med surf- og yogalektioner, forplejning og overnatningssted. Formiddagen vil ofte blive brugt på surf, imens du typisk vil have eftermiddagen fri til at slappe af eller tage på sightseeing. Fra Ericeira er det muligt at tage til Lissabon på under en time.

Danmark

Du behøver slet ikke at rejse til eksotiske destinationer for at lære at surfe. Danmarks Klitmøller – også kaldet Cold Hawaii, er et lækkert surf-område, der faktisk har været vært for verdensmesterskaberne.

Her kan du tage et weekendophold eller en længere ferie. Det gør det også hurtigt og nemt at prøve lidt flere kræfter med surfing, inden man bevæger sig ud i den store verden med sporten.

Bali

Skal det være lidt mere eksotisk, kan du vælge at tage på surf-camp i det skønne Bali. Det er en af verdens mest populære destinationer for surf. Vandet er varmt, der er noget for alle niveauer, og det er billigt at bo der.

Se også:
  Kom hurtigt til Allerød med S-banen fra København

Mange mennesker bliver også blæst bagover af balinesiske venlighed og gæstfrihed, så der er også gode muligheder for at opleve noget af lokallivet.

Det er muligt at finde lokale surf-instruktører, såvel som flere danske firmaer tilbyder luksusture til Bali.