Bedøm artiklen

Gulvarme er en fast og vigtig del af opvarmningen af mange danske boliger i årets kolde måneder. Gulvarme kommer med mange fordele sammenlignet med opvarmning med radiatorer, mens gulvvarme også giver en helt eminent følelse, når du træder ud på gulvet med bare fødder.

Gulvvarme kræver generelt også mindre vedligehold end radiatorer, men det betyder ikke, at der ikke kan opstå problemer med gulvvarme. For nogle mennesker skaber det stor frustration, når gulvvarmen tændes om vinteren uden at virke.

Med kolde gulve har du et stort problem, hvis du er afhængig af din gulvvarme. Hvad kan du gøre? Din bedste mulighed er at kontakte et VVS-firma, der kan klare en fejlsøgning gulvvarme, så du kan finde ud af, hvad problemet er, og så du kan få det fikset i en fart.

Du kan læse mere på https://vvsplus.dk/fejlsoegning-af-gulvvarme og finde ud af, hvad det koster af få foretaget en gulvvarme fejlsøgning.

Hvad omfatter fejlsøgning af gulvvarme?

Der kan være flere forskellige årsager til, at dine gulve ikke varmer op, selvom du tænder for varmen. Hvis der ikke kommer varme ud i dine gulve, vil der være en fejl et eller andet sted i systemet, og derfor skal hele gulvvarmeinstallationen gennemgås.

Der sættes typisk omkring halvanden time af til fejlsøgning af gulvvarme, for hele anlægget skal gennemgås, så du bliver sikker på, at alle fejl bliver fundet.

Når fagmanden har gennemgået dit system, vil du få at vide, hvad der er galt, hvorefter du vil blive præsenteret for løsningsforslag. Typisk kan fagmanden udbedre problemet på stedet, men det kan også være nødvendigt at bestille nye dele hjem, hvis en eller flere af anlæggets virale dele trænger til udskiftning.

Se også:
  Madlavningstips til travle hverdage

I visse tilfælde vil det også være anbefalet at foretage en forbedring af selve styringen af din gulvvarme, så systemet kommer til at fungere på den mest effektive måde.