Bedøm artiklen

Hvis du har et ønske om at sælge din bil, skal du starte med at finde ud af, hvad den er værd. Ved du ikke dette, kan det enten vise sig at blive svært at sælge den, eller du kan risikere at sælge den til en for lav pris.

Når du skal finde ud af, hvad en bil er værd, er der flere måder at gribe det an på. Derfor findes der ikke en konkret løsning, der kan bruges. Hvad der dog er værd at nævne er, at der findes en række løsninger, der er bedre at bruge, end andre.

Find lignende biler på portaler på nettet

Når du skal finde ud af, hvad din bil er værd, er der flere måder at gøre det på. Langt de fleste beslutter sig for at lede efter lignende biler på nettet. Til dette formål kan man med fordel bruge en portal som Bilbasen eller deslige.

Beslutter man sig for at bruge denne løsning, er det vigtigt, at man sammenligner sin bil med biler, der er tæt på ens. Det er ikke nok, at det er en bil af samme model. Det er også afgørende, at den har samme årgang, kilometerstand mv.

Brug en tjeneste som Solgt.com

Ikke alle ønsker at bruge tid og energi på at finde ud af, hvad de kan sælge deres bil for. Er du en af dem, der helst ser dig fri for at bruge tid på det, kan du bruge en tjeneste som Solgt.com. En sådan tjeneste gør det nemlig nemt at finde din bils værdi.

Se også:
  Find det du mangler hos Av-Cables.dk

Hvis du står med spørgsmålet om hvad er min bil værd, er det oplagt at bruge en sådan tjeneste. Gør du det, er du sikker på, at du får et brugbart svar. Samtidig er du også sikker på, at du kan få dit svar, uden selv at skulle gøre den store indsats for det.

Forhør dig hos forskellige bilforhandlere

Vil du gerne af med din bil, er du ikke tvunget til at sælge den til en privatperson. Du har selvfølgelig også mulighed for at sælge den til en bilforhandler. I mange tilfælde kan det faktisk vise sig at være en fordel, hvis man ønsker en hurtig handel.

Hvad man dog skal være opmærksom på er, at man som regel får en lavere pris hos forhandlerne. Vil du have den højest mulige pris for din bil, skal du derfor sælge den til en privatperson. Er din prioritet derimod, at du får bilen solgt hurtigt, er det værd at forhøre dig hos en bilforhandler.