1 (20%) 1 vote

Annonce

Selvpleje er naturligvis ikke for damerne, men alligevel finder du sjældent råd til mandens potentielle selvpleje rutine. Dette skal der selvfølgelig laves om på og hvis du selv har været på udkig efter sådan en, så er du faldet over den rette artikel. I nedenstående artikel får du 3 råd, som du kan indarbejde i din egen selvpleje rutine. Læs med nedenfor, hvis du er interesseret!

Hudrutiner er fundamentet

Det er vigtigt at passe på sin hud, dette vil især betale sig når du bliver ældre. Forskellige kosmetiske produkter kan være brugbare, men i virkeligheden er der andre ting, som spiller en stor rolle for din hud. Bl.a. vil det gavne din hud markant, hvis du ikke drikker i voldsomme mængder og dyrker ugentlig motion. Disse to ting have naturligvis mange andre fordele og bedre hud er blot heriblandt. Derudover kan du supplere med kosmetiske creme og rense produkter.

Vask ikke dit hår hver dag

Mange tror fejlagtigt at det er en fordel at vaske hår hver dag. Dette er dog ikke tilfældet. Du kan naturligvis godt gå i bad hver dag, men burde ikke give håret hele turen med shampoo hver gang. Dette kan resultere i tyndere hår. Du kan læse mere om hvilke hårprodukter er gode på https://mandeportalen.dk/. Når mænd nærmer sig sidste ende af tyverne, oplever mange, af deres hårlinje bliver højere og håret tyndere. Dette er helt naturligt. Hvis dette er noget, som generer dig meget, findes der forskellige måde at bibeholde håret. Muligheder er kosmetisk operation og forebyggende balsam, her vil det naturligvis være bedst at starte med forebyggende balsam.

Se også:
  Sådan får du styr på, hvilke plakater der skal pryde væggene i dit hjem

Skær dig ikke under barberingen

For at undgå at skære dig under barberingen kan du med fordel lade sin barberingscreme eller gel sidder i et stykke tid efter du har påført. Ridser og størknet blod kan være svært at få væk og bør derfor undgås.