Bedøm artiklen

Mere frihed og fritid er lig med, mere tid til at udfolde sig og bruge kræfter på det sjove. https://inspo.dk er muligvis din vej til mere frihed som gymnasieelev.

Det lyder ”cheesy”, men det er langt fra en overdrivelse. Unge gymnasiestuderende har så mange andre ting at bruge deres tid på, end at lave afleveringer. En kæmpe mængde af de studerende i gymnasiet, har ikke ingen gang en reel interesse for gymnasiet, på trods af deres eget valg for at gå i skole.

Problemet ligger ikke kun hos eleverne, da mange af de såkaldte ”umotiveret elever” sagtens kan finde ud af at skrive og aflevere en opgave. Problemet er en blanding af de uskrevne regler i samfundet, der siger at man skal gå i skole, hvis man vil sikre sig en stabil fremtid. Og de unges mangel på interesse og motivation. Disse to problemer gør at mange unge der ikke ved hvad de vil, eller har nogen som helst interesse for skolen, alligevel ender på skolebænken.

De unge med mangel på motivation og interesse er ikke dumme elever, de ser bare ikke nogen pointe i at jage den perfekter karakter eller det bedste omdømme blandt lærerne. Enten ved de ikke hvad de vil efter gymnasiet eller så har de et meget klart syn for deres fremtid. Denne ubevidste beslutning i hovederne på denne slags unge individer, gør at interessen for gymnasiet og det hårde arbejde som mange andre elever yder, virker nytteløs for dem.

Problemet ved mangel på interesse og motivation hos denne gruppe, gør at de ofte sidder og stirrer ind i blankt dokument, der skal fyldes med 1800 ord og afleveres inden for få timer. Denne gruppe elever er hverken dumme eller ubevidste over hvad det vil sige, at skrive og aflevere en acceptabel opgave til tiden. De har bare absolut ingen motivation til at gøre, det der skal gøres.

Se også:
  Derfor bør virksomheden give medarbejderne en julegave

Når motivationen ikke er der, og en halvfærdig opgave først afleveres fem minutter i tolv søndag aften, starter en kædereaktion af dårlige vaner. Den kædereaktion er bl.a. med til at opsluge al den fritid de umotiverede gymnasieelever lever af, og når fritiden forsvinder, så dør motivationen fuldstændig. Det er typisk her det virkelig går ned af det forkerte spor for den slags elever.

Løsningen er egentlig nem nok, denne gruppe gymnasieelever der tales om her, skal blot tage sig sammen og lave deres opgave i god tid. Det er dog nemmere sagt end gjort, da de som sagt mangler motivationen til at få det gjort.

Men med Inspo er det pludselig nemmere end nogensinde før, at være en umotiverede gymnasieelev, der pludselig finder fritiden og friheden til at nørde og arbejde med hobbyer og interesser i fritiden. Inspo tilbyder tusindvis af gymnasieopgaver til inspiration. Med et abonnement hos Inspo, bliver afleveringer nu overstået hurtigere, og giver den individuelle elev friheden tilbage til at udfolde sig og være kreativ. Denne udfoldelse resultere i overskud og glæde, hvilket er lig med mere motivation til at skabe flow i hverdagen. Ergo: Inspo er lige med frihed.