Bedøm artiklen

Hvad skal du bruge tiden på, når du er færdig med din bacheuddannelse på et af de danske universiteter? For mange lyder svaret, at en kandidatuddannelse er det næste skridt. Med en kandidatuddannelse kan du skærpe dine kompetencer ved at dykke ned i et helt specifikt emne, som du vil blive absolut ekspert i.

En kandidatuddannelse er derfor for den nysgerrige studerende, der gerne vil vide mere, mens en kandidatuddannelse på samme tid gør dig bedre stillet, når du skal ud og lede efter job. Den høje ekspertise, som du vil opnå på en kandidatuddannelse, vil være i høj kurs på arbejdsmarkedet, og en kandidatuddannelse vil derfor øge dine chancer for at lande drømmejobbet på den anden side af dine studier.

En kandidatuddannelse tager kun to år, som slutter med, at du skal skrive dit speciale om et emne, du vælger. Efter dit speciale vil du modtage din kandidatgrad, som vil være dit bevis på, at du har modtaget undervisning på højeste niveau på et af landets universiteter.

Vælg AAU for mange muligheder

Efter endt bacheloruddannelse har du mulighed for at tage din kandidatgrad på alle landets universiteter eller i udlandet. Du kan bl.a. vælge at tage din kandidatgrad på Aalborg Universitet, der tilbyder en lang række af spændene kandidatuddannelser inden for rigtig mange fag.

På Aalborg Universitet kan du vælge kandidatuddannelser inden for:

  • Humaniora

  • Ingeniør- og naturvidenskab

  • Samfundsvidenskab

  • Sundhedsvidenskab

  • IT og teknisk videnskab

Med en kandidatuddannelse fra AAU er du sikret at stå godt i kampen om drømmejobbet efter dine studier, mens selve studietiden vil byde på gode oplevelser og et højt fagligt niveau på tværs af alle fag. En kandidatuddannelse fra AAU er med andre ord din chance for at få en videregående uddannelse af rigtig høj kvalitet, som vil påvirke din fremtid i en positiv retning.

Se også:
  Kuldebehandling – er det fremtiden?