Bedøm artiklen

Annoncør: Bollerup Jensen

Vandglas er et produkt, der er fremstillet på en helt speciel måde. Flydende silikat, som det også kaldes, er glas, der er smeltet ved høje temperaturer og blandet med uorganiske kemikalier, så det beholder dets flydende form på den dunk, du køber det i. Du opløser produktet, som kan ende med at have utallige formål, de kan benyttes til.

Der er tre forskellige versioner: kalium vattenglas, lithium vattenglas og natrium vattenglas. Nogle af deres formål kan blandt andet være at tætne revner i betongulv. Det er vigtigt, at der ikke opstår sådanne revner, da det er den oplagte mulighed for fugt til at trænge ind, hvilket er noget, man meget gerne vil undgå, da det er meget uheldigt med fugt i det gulv. Det kan lynhurtigt sprede sig til vægge og interiør. Hvis man her arbejder med produktet, kan man lukke af for fugten, så det ikke kommer til at udgøre en risiko.

Vandglas bliver også brugt i mange professionelle sammenhænge i større omgange af udbedringsarbejde. Det er blandt andet med til at stabilisere i tunneller, hvor der virkelig skal være styr på tingene, men det kan også bruges på vægge og i keramik. Det er næsten ligegyldigt, hvad du skal have tætnet – du kan gøre det med vandglas.

Produceret i Europa

Materialet er produceret forskellige steder rundt i Europa, som er vant til at arbejde med det, så du er sikret et produkt i så god kvalitet som muligt. Til gengæld er den endelige blanding lavet i Skandinavien, hvor forhandleren holder til. Blandingen er tyktflydende og helt klar, så du vil ikke lægge mærke til den, når den er påført de steder, der er brug for den. Det er vigtigt at læse den vejledning og tekst, der er påtrykt dunken, så man er helt sikker på, at der er styr på tingene.

Se også:
  Valg af vaskemaskine

På hjemmesiden kan også findes mange andre produkter, der kan være relevante. Hvis du har en træterrasse, kan du blandt andet finde produkter, du kan bruge til behandling af den, så den holder så længe som muligt. Det gælder blandt andet imprægnering og olier. Hvis du omvendt har en fliseterrasse kan en god fliserens godt betale sig at investere i, så du slipper af med genstridige alger og belægninger, som får hele din have til at se sjusket ud, selvom du altid sørger for at have fjernet ukrudtet, der ellers måtte være.