Bedøm artiklen

Aalborg er det oplagte valg, når I som familie skal have noget kvalitetstid sammen. I Aalborg kan I nemlig alle blive både underholdt, udfordret og I kan lære en masse samtidig med, at I har det sjovt. Mulighederne i byen er mange, og langt de fleste aktiviteter er lavet i børnehøjde. Så læs mere her og bliv meget klogere på, hvad I som familie kan opleve i Aalborg.

Hils på alle dyrene i Aalborg Zoo

Noget af det første, I burde gøre, når I lander i Aalborg, er at besøge Aalborg Zoo. Den zoologiske have holder åbent 363 dage om året, og der er ikke 2 dage, der er ens. Her har I mulighed for at hilse på mere end 100 forskellige eksotiske dyrearter. Tag et smut forbi savannen og se girafferne gumle på græs og nyd synet af zebraernes pyjamasser.

På Nordpolen kan i se isbjørnene hoppe i det kolde vand, og i Asien får pandaerne serveret frisk bambus. Mulighederne i Aalborg Zoo er uendelige, og I kan snildt på en hel dag til at gå her. Det er en oplevelse, der kan glæde både børn og voksne, og I kan næsten ikke tage til byen og ikke besøge den zoologiske have.

Utzon Centret – kultur og viden i børnehøjde

Noget helt andet, der virkelig er et besøg værd i Aalborg, er Utzon Centret, som er et eksperimenterende kultur- og videncenter. Her mødes arkitektur, design og kunst og du og din familie bliver budt indenfor til en helt uforglemmelig oplevelse. Få en oplevelsesrig dag med gastronomi i særklasse hos Restaurant JØRN, der udover den gode mad byder på en udsigt over Limfjorden, du sent vil glemme.

Se også:
  Guide: Find den helt rette sølvbryllupsgave